כללי תמונת מחזור

• הוסף לסימניות
אני מכינה תמונות מחזור לבתי ספר וגנים והעבודה של לפתוח כל תמונה לגזור ולעשות PASTE INTO ממש מתישה...
האם יש אפשרות לקחת תיקיית תמונות ולהכיל עליה איזה אקשן או משהו דומה שיכניס את כל התמונות למקומות?
או אולי להעביר לאינדזיין ושם למקם את התמונות אולי.
ביום עיון האחרון, אמר המרצה שדיבר על האינדזיין שיש איזה שיטה להכין מסגרות באינדזיין ואז לעשות PLACE מתקייה מסוימת והתמונות ימוקמו לפי הסדר באופן אוטומטי
מישהו יכול לעזור לי בנושא הזה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אפשר לבנות גריד של מסגרות ריקות במסמך, לבחור אותן ולהגדיר להן באמצעות Object > Fitting > Frame Fitting Options את ההתאמה האוטמטית שתבוצע כאשר תכניסו לתוכן תמונה.
כעת, אפשר לבצע פעולת Place, לגשת לתיקייה של תמונות ולבחור בה את כל התמונות הרצויות.
אחרי שכל התמונות טעונות לזיכרון, אפשר לגשת ולהקיש בכל פעם על מסגרת על מנת להכניס לתוכה את התמונה. התמונה תותאם אוטומטית למסגרת בהתאם להגדרה שנקבעה.
בסופו של התהליך אפשר תמיד לבצע התאמה סופית של התמונות במסגרת באמצעות החץ הלבן.

ועוד דבר קטן.
כשכמה תמונות טעונות בזיכרון, אפשר לדפדף ביניהן כדי לבחור את התמונה ההבאה שתוצב באמצעות מקשי החיצים שבמקלדת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה.
עזרת לי מאד.
ועוד שאלה קטנה. יש אפשרות להגיד לו תכניס לי בסדר אקראי לכל המסגרות את התמונות הרצויות?
בלי שאצטרך ללחוץ כל פעם על מסגרת אחרת?

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב סקריפט שיעשה את זה, אבל במצב רגיל, יש גבול לאוטומציה שאפשר להגדיר לתהליך כזה.

• הוסף לסימניות
יש גם סקריפט ששם לכל תמונה את השם אם זה שם הקובץ של התמונה...
ולי אין אותו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה