תמונת סטודיו(ילדה בת 3)

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים???:rolleyes:
אוהבת לשמוע ביקורת!!!:)
(צולם בעדשה 18-135 קנון)

קבצים מצורפים

• 1111.jpg
    2 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
ילדה מהממת
1. לא רק שצפוף ומחניק אלא חיתוך הץמונה ממש לא מובן, למה לחתוך ידיים וגוף כשאפשר את הכל זה לא תמונת ראש שאז רק הראש מצולם זה תמונה של כל הילדה אז הקרופ ממש מציק לי
2. זה שהרקע ורוד זה יפה ומעולה אבל משום מה כל התמונה אצלי במסך נראית ורדרדה מידי
3. העומק שדה הרדוד פה לדעתי לא מוסיף את כנראה פותחת אותו יותר מידי בסטודיו אני משתמשת אפילו עם צמצם 9
לפעמים כן צריך עומק שדה רדוד למשל בצילומי ניובורן זה הרבה פעמים מוסיף, פה לדעתי לא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;945715:
ילדה מהממת
1. לא רק שצפוף ומחניק אלא חיתוך הץמונה ממש לא מובן, למה לחתוך ידיים וגוף כשאפשר את הכל זה לא תמונת ראש שאז רק הראש מצולם זה תמונה של כל הילדה אז הקרופ ממש מציק לי
2. זה שהרקע ורוד זה יפה ומעולה אבל משום מה כל התמונה אצלי במסך נראית ורדרדה מידי
3. העומק שדה הרדוד פה לדעתי לא מוסיף את כנראה פותחת אותו יותר מידי בסטודיו אני משתמשת אפילו עם צמצם 9
לפעמים כן צריך עומק שדה רדוד למשל בצילומי ניובורן זה הרבה פעמים מוסיף, פה לדעתי לא

כך זה נראה לך יותר מחמיא???
להראות את כל הילדה אין לי אפשרות (כך היא צולמה)

קבצים מצורפים

• 2222.jpg
    2.3 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
התמונה משדרת רכות ונעימות אם כי כפי שציבי כבר ציינה, החיתוך מפריע.
בנוסף נראה שהפרספקטיבה לא טובה. כלומר שהיית קרובה מדי למצולמת.

• הוסף לסימניות
החיתןך יותר טוב.

נראה כאילו הפוקוס ברח לשיער אולי בלל עיבוד יתר של הפנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ST2000;945740:
כך זה נראה לך יותר מחמיא???
להראות את כל הילדה אין לי אפשרות (כך היא צולמה)

אני הייתי הולכת על משהו כזה. מפריע לי שיש חיתוך צפוף מדי בסנטר, ודווקא חיתוך צפוף במצח מפריע לי הרבה פחות.
אגב, התמונה לא כ"כ חדה, אבל העובדה שאת מציגה אותה ברזולוציה מלאה במקום להקטין ולחדד לפני ההעלאה - גורמת לה להיראות ממש מטושטשת.
והצבעים מאוד אדומים-מג'נטיים. תיקנתי גם את זה בהצעת החיתוך שלי.

קבצים מצורפים

• n9ksmcqbs.jpg
    KB 190.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מה שרבקה עשתה החיתוך מעולה פשוט זה נהיה תמונה יפהיפיה

• הוסף לסימניות
אהבתי את המבט החינני בעיניים.

לי הפריע ההחלקה הלא טבעית של עור הפנים יותר מחוסר החדות.

• הוסף לסימניות
התיקון של רבקה מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה