כללי תמחור אלבום דיגיטלי. תעזרו לי..

• הוסף לסימניות
אלבום דיגיטלי של 20 עמודים כמה עולה? זה טוב 750 שקל כל האלבום? ז"א 37,50 כל עמוד?

ועוד שאלה אתם אומרים ללקוח מה המחיר של ההדפסה או כוללים את הכל ביחד?
אשמח אם תעזרו לי...

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
100 ש"ח לדף, זה הממוצע +-
אי אפשר לתמחר את זה באויר, כי כל אחד והרמה שלו וכו'...

אפשר לכלול גם את מחיר ההדפסה בתוכו (כמובן להוסיף על המחיר של העיצוב) , וכמובן על הדרך להרויח עוד קצת..

• הוסף לסימניות
אלבום דיגיטלי עלול להיות שעות ארוכות מאוד של עבודה כמו צריבות מדויקות ותיקוני תמונות, סריקה של בלי סוף תמונות של כל הסבים והסבתות עד סוף כל הדורות...וטרטורים של הלקוח, יותר מדברים אחרים. לתשומת לבך...

• הוסף לסימניות
100 שקל לדף????? זאת אומרת 2000 שקל אלבום בודד??
זה היה עיצוב 100% אבל היא לה היתה מזמינה אם היה עולה 2000 שקל, זאת אברכית שעושה את זה לסבתא שלה שיש לה יום הולדת 70.

• הוסף לסימניות
את כבר באמצע, נכון?
לפעם הבאה תדעי,
קחי את זה בתור רבה גאלט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיררי;791923:
100 שקל לדף????? זאת אומרת 2000 שקל אלבום בודד??
זה היה עיצוב 100% אבל היא לה היתה מזמינה אם היה עולה 2000 שקל, זאת אברכית שעושה את זה לסבתא שלה שיש לה יום הולדת 70.
אין מה לעשות, זה עבודה לא קלה, כמה שזה נראה, כמו ש- chavi9 כתבה, טרטורים מפה ועד אמריקה,
אם זה לא שווה ללקוחה שלא תעשה,
לגרפיקאי/ת זה וודאי לא משתלם.

• הוסף לסימניות
100 ש"ח לדף זה יותר מהממוצע....

(ובכלל אני לא מבינה למה את מבקשת כאן תמחורים, אם במקום שלך זה שונה לגמרי?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;791938:
100 ש"ח לדף זה יותר מהממוצע....

(ובכלל אני לא מבינה למה את מבקשת כאן תמחורים, אם במקום שלך זה שונה לגמרי?)

נכון, אבל רציתי לדעת בערך כמה זה עולה בעולם..

ראיתי באשכול אחר שכתבתם שבמודעה לוקחים 20 שקל לשעה, והאלבום הזה לקח לי 25 שעות זה אומר 30 שקל לשעה אני מבקשת. לא טוב? ואני ידפיס בדף אילוסטריטור 300 גרמים, וההדפסה עולה לי כולא 16 שקל.

אז טעיתי בגדול?

ומה עושים שאין במקום הזה מודעות של לשלם יקר על עיצוב? מתסכל אותי שאתן מרויחות 2000 שקל ואני רק 700...:( וזו אותה עבודה!!!:confused::confused:

• הוסף לסימניות
כל עוד אני לא יודעת כמה זה 30 ש"ח לעומת רמת השתכרות הממוצעת במקומך אני לא בטוחה שאת מסכנה....

וכמו שכתבתי לעייל 100 ש"ח לדף זה מעל לממוצע-(מה בדיוק עיצבת שם זה גם משנה את התמחור)

הצלחות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;791989:
כל עוד אני לא יודעת כמה זה 30 ש"ח לעומת רמת השתכרות הממוצעת במקומך אני לא בטוחה שאת מסכנה....

וכמו שכתבתי לעייל 100 ש"ח לדף זה מעל לממוצע-(מה בדיוק עיצבת שם זה גם משנה את התמחור)

הצלחות :)

ההשתכרות הממוצעת במקומות שיהודיות יכולות לעבוד זה פחות או יותר 400 דולר לחודש(הדולר 5.80).
אבל החיים לא הרבה יותר זולים מאלו שבישראל.

והעבודה היתה לדעתי מושלמת!
בכל אופן נראה לי שטעיתי הייתי צריכה לבקש לפחות 50 פסו לדף.

טוב פעם הבאה בעז"ה אהיה יותר חכמה..
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיררי;791975:
ראיתי באשכול אחר שכתבתם שבמודעה לוקחים 20 שקל לשעה, והאלבום הזה לקח לי 25 שעות זה אומר 30 שקל לשעה אני מבקשת. לא טוב? ואני ידפיס בדף אילוסטריטור 300 גרמים, וההדפסה עולה לי כולא 16 שקל.

אז טעיתי בגדול?

ומה עושים שאין במקום הזה מודעות של לשלם יקר על עיצוב? מתסכל אותי שאתן מרויחות 2000 שקל ואני רק 700...:( וזו אותה עבודה!!!:confused::confused:
מה זה קשור לשם??
כשמקבלים 20 ו.. לשעה זה כשעובדים בערך 20 שעות שבועיות, עבודה קבועה במקום מסוים.
זה ממש לא קשור לעבודה בבית!
על עבודה פרטית בבית משלמים הרבה יותר,
תלוי בסוג העבודה, לפעמים זה יכול לצאת אפילו 100 ש"ח לשעה...

• הוסף לסימניות
טוב אז הייתי מאד לא חכמה בלשון עדינה...

עכשיו אהיה חכם עיניו בראשו:
בקשו ממני לעצב לוח שנה משפחתי לכתוב כל יום הולדת, תמונות, יום נישואים, אחיינים, נכדים וכו. וכו.
לא לפי שעה אני רוצה לדעת בערך כל העבודה כמה לבקש?
בתודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה