כללי תמחור- חוברת לכיתה א'

• הוסף לסימניות
חוברת עבודה של 90 עמודים
עם הרבה איורים (שאני צריכה כמובן להשיג) וממל (מגיע מוקלד מנוקד).
משהו בסגנון של: למתוח קו בין אות לציור, לגזור תמונה ולהדביק ליד המילה המתאימה, וכו.
+כריכה משני הכיוונים.
האם יש שינוי אם זה שחור לבן לעומת צבעוני (בגרפיקה- לא בהדפסה)
מה המחיר הכי נמוך שאני יכולה לקחת ועדיין לא אהיה מנוצלת.
השיקול של הלקוח שלא יקנו ממנו אם ימכור יקר, והוא עוד מתכנן להדפיס כנראה צבעוני.
תודה.

• הוסף לסימניות
תפרידי בין השיקול של הלקוח לשיקול שלך.
במקום לחשוב מה המחיר הכי נמוך שאת יכולה לקחת ולא להיות מנוצלת, תמיד תחשבי בדיוק להפך: מה המחיר הכי *גבוה* שאני יכולה לקחת ועדיין לקבל את העבודה - או לא לקבל אותה אם לא מסכימים לשלם לי מחיר משתלם.

אלא אם כן הלקוח הוא בעלך או אבא שלך, אני לא מבינה למה את עוזרת לו בשיקולים הכלכליים.

• הוסף לסימניות
אני לא עוזרת לו בשיקולים כלכליים, פשוט אם אדרוש יקר- זה לא יהיה שווה לו והוא ילך למישהי שעושה בזול משהו בסגנון של word (ואני כן רוצה לעשות)
זה לקוח שקצת לא מבין מה זה בדיוק גרפיקה ומה הערך שלה- לא מרוע, משהו בכיוון של תמימיות, המליצו לו לעצב את החוברת הבאה אצל גרפיקאית אז הוא מחפש,

עזבי את זה,
מה הפרמטרים שאני אציב לעצמי כשאני מחשבת את המחיר?
אם אקח 10 ז''א על הכל 900 +100 לכריכה: יהיה שווה לי?זה יקר? זול?
יש למשהו נסיון בהיקף הזמן שזה לוקח פחות או יותר?
(אני לא יכולה לתמחר לפי שעה, הוא רוצה מחיר מראש)

• הוסף לסימניות
900 ש"ח על 90 עמודים של עבודה ידנית זה זול מאד מאד.

עבודה כזו בלי למצוא את הציורים - מתחיל מ-35 לעמוד, וזה לא משנה אם עושים את זה ב word או באינדיזיין. (דווקא ב word צריך להיות יותר יקר כי התמונות קופצות וזזות והעבודה קשה יותר...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה