כללי תמחור + חו"ד

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד וכמה נראה לכם צריך לתמחר את זה....תודה!

קבצים מצורפים

• b.jpg
    KB 219 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!!!
אם תוכלי לשנות פונטים זה יכול להקפיץ את העיניין
תמחור אין לי מושג

• הוסף לסימניות
להוריד את ה"הצללה"
יפה

• הוסף לסימניות
השם קשה להגייה בעברית, ק"ו כשהוא כתוב בלועזית...

• הוסף לסימניות
מאד מרשים ומתאים!
גם לדעתי מומלץ מאד להחליף פונטים
להוריד את הצל/השתקפות של השם הוא מיותר
וגם אני התקשיתי מאד לקרוא את שם המאפרת, אם זה לא פונה רק לציבור דוברי אנגלית כדאי מאד שהוא יהיה רשום גם בעברית.
סהכ" מאד יפה!
בהצלחה,

• הוסף לסימניות
ניראה יוקרתי ומרשים!
הייתי מורידה את ההצללה מאחורי שם המאפרת.
ואת הטקסט הסגול משנה לכתב קריא יותר (ללא סילסולים) ותוחמת אותו בקווי רוחב דמיוניים של שם המאפרת.

• הוסף לסימניות
את השם באנגלית הלקוחה מאוד רצתה...לגבי תמחור מישהוא יודע?

• הוסף לסימניות
יפה מאד! לדעתי את צריכה להגדיל את שם המאפרת כדי שיותר יבלוט וכן להחליף פונט
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
מצטרפת למה שאמרו לפני בקשר לתיקונים
מחיר בין 100 ל150 תלוי כמה עבדת
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!
את המילים איפור כלות \ ערב \ הפקות
הייתי משאירה באותה צבע כמו שם המאפרת.

וכמו שאמרו קודמיי להוריד את הצל מאחורה או לקרב אותו ממש צמוד לשם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה