כללי תמחור כוללני

• הוסף לסימניות
אין מילים על המחירון!
פשוט מעולה, ויעיל ביותר!
תודה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
אחלה של מחירון.

רוב תודות למשתתפים.

• הוסף לסימניות
אז מישהו יכול לדרג אותי (ע"פ תיק העבודות שלי)
באיזה רמה אני נקראת כדי לדעת את גובה המחיר שאני אקח על עבודות?
מתלמד/מתחיל/בינוני
מאוד יעזור לי!

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לכל המעצבים. אפילו שזה קצת ירגיז, אבל... מי שרוצה עבודה - שיתמחר לפי מה ששוה לו.
ואם למישהי בא לעשות עבודה קלה ולעצב לוגו למישהוא ב 100 ש"ח, או אפילו עבודה גדולה ב 100 ש"ח, אם היא תיקח, בסך הכל היא הרויחה 100 ש"ח ואם היא לא תיקח אז היא ה פ ס י ד ה.
(פשוט הלקוחות ימצאו גרפיקאיות שלא מכירות את פרוג - ותמיד יהיו כאלו).

באופן אישי, מסרתי לגרפיקאית ברמה של "מקצועית" (היא מעצבת המון פרסומות לחברות גדולות, ביתד נאמן ובעוד עיתונים), והעלות היתה 180 ש"ח למודעה שעוצבה תוך כשעה. (ועוד כ 30 דק' של הכוונה)
אם היא היתה מודיעה לי שעל פי פרוג היא לוקחת 800 ש"ח, מישהי אחרת היתה מרויחה.

אל תקפצו עלי, סך הכל הבעתי את דעתי.

• הוסף לסימניות
צודקת באלף אחוז!
אני, שאני לא חושבת שהעבודות שלי ברמה נמוכה מפחדת לקחת מחירים גבוהים...
כיום אנשים לא רוצים לשלם הרבה על הדברים האלו...ובמיוחד שיש הרבה חובבניות בשוק!

• הוסף לסימניות
איך הלך לכם להעלות אשכול מלפני שנה בדיוק?:):):)

• הוסף לסימניות
מחירון חלומי דו משמעי

נכתב ע"י yrzys;349045:
תודה רבה לכל אלה שהשתתפו הגיהו ייעצו והוסיפו, עדיין לא מושלם אך בהחלט ניתן לשימוש, עיקר התודה לאריאל ולונתנו 10
אין לקחת בשום אופן פחות מהמחירים הנמוכים שבמחירון, הוא מחולק למתלמדים, מתחילים ומחיר רגיל. כמובן מותר לקחת יותר!

ראשית תודה על המאמץ!
ברשותכם העיר כמה הערות, בונות אני מקווה.
מהיכן המחירים האלו מגיעים?
כמובן הייתי שמח לקחת ככה, ואני גם סבור שעבודתי שווה לפחות כך,
אך שימו לב למציאות!
כמה לקוחות מוכנים לשלם 800 ש"ח כמינימום למודעת רחוב ש/ל פשוטה הצועקת- הילולת הרב פלוני זצ"ל תהיה בבית כנסת פלוני?!
המקסימום שהסכימו לשלם לי זה 80!!!
נחמד מאד המחיר בתור שאיפה, אך בפועל.. אין מחסור במעצבים, יש מחסור בלקוחות.
(ומי שהלקוח שלו ברח ששמע את המחיר, מוזמן לשלוח אותו אלי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה