כללי תמחור לגבי עבודות

• הוסף לסימניות
הסטודיו שלי לגרפיקה ועיצוב בשלבי תקומה
ועכשיו אני יושבת להרכיב "מחירון"
כי כשמתקשר אלי לקוח אני תמיד תסתבכת מתמחור( גם אתם כך?)
האם באמת כך זה הולך: לפי מחירון קבוע.
יתכן שהיו אין ספור אשכולים בנושא, ניסיתי להגיע ולא הצלחתי
בכל אופן הייתי שמחת לגבי חוות דעת למחירים הבאים
(סיימתי עיצוב אצל שרביט, שליטה סבירה באדובי, הרבה מעוף)
לוגו-300 ש"ח
תוספת של A4/A5/ממו/כרטיס ביקור-כל פריט 100 ש"ח
פרוספקטים פרסומות וכו:לפי שעות:40 ש"ח לשעה ל-4 שעות הראשונות ואח"כ 35.
מה אתם אומרים: יקר/זול/לא כדאי לקבוע מחיר גלובלי??
אודה מאד על כל תגובה.

• הוסף לסימניות
יש פה את המחירון של פרוג אם זה יעזור ;)

קבצים מצורפים

• מחירון פרוג.pdf
    KB 697.3 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
לפי מה שכתבת אני מתארת לי שסיימת אצל מרים קורס עיצוב בסיסי ולא מתקדם.
כעיקרון המחירים נמוכים יחסית אבל אפשר להתפשר בגלל העובדה שאת רק פורצת לשוק ושאין לנו מושג מה רמת העבודות שלך.
מה שכן, יותר נמוך מזה - אסור לרדת... :)
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה