כללי תמחור לעימוד ספר

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני עובד בתשלום.
איך מתמחרים עימוד?
מה כולל העימוד הבסיסי? (עיצוב עטיפה ושערים, ושאר הגרפיקה)
ועוד ועוד
אשמח לטיפים

• הוסף לסימניות
תלוי איזה עמוד זה, עמוד ספר פשוט של קריאה רציפה עם כותרות?
או עמודים מלאי תמונות משולבות,
תתי כותרות, מיספורים וכו'
מקובל לקחת לפי עמוד, מינימום 4-5 שח לעמוד פשוט,
כמובן שככל שהעמודים מורכבים יותר המחיר עולה
לעטיפה יש מחיר נפרד לחלוטין, תלוי ברמה שלך וברמה המבוקשת

וכן לשערים פנימיים בתוך הספר לוקחים מחיר אחר
הצלחות!

• הוסף לסימניות
החל מ-4 ש"ח לעמוד ועד מאות שקלים לעמוד

תלוי באיזה ספר מדובר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון
הערכה לתמחור זמירות לשבת (לפי עמוד)
מה שאומר עבודה על כל עמוד ועמוד
להגדיל, להקטין, הדגשות, וכו'
תודה

• הוסף לסימניות
אני מחלקת ככה

אני מחלקת ככה:
תשלום אחד לעיצוב מאסטר (או כמה מאסטרים, תלוי בספר) כולל סקיצות
תשלום לעמוד רגיל של טקסט רץ
תשלום לעמוד שהעיצוב בו חורג מהמאסטר (תוכן עינינים, עמודי תמונות, וכו')
כריכה
את התשלום אפשר לקבוע לפי הזמן המוערך שיקח לעבודה שזה כמובן תלוי באופי העימוד ובקצב העבודה האישי שלכם
למשל: אם אני לוקחת 40 ש"ח לשעה ואני משערת שיקח לי חצי שעה לעמוד אז המחיר לעמוד יהיה 20 ש"ח
קחו בחשבון גם הגהות ותיקונים של הלקוח, תחלופת מיילים, טלפונים וכו'
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;1185488:
אני מחלקת ככה:
תשלום אחד לעיצוב מאסטר (או כמה מאסטרים, תלוי בספר) כולל סקיצות
תשלום לעמוד רגיל של טקסט רץ
תשלום לעמוד שהעיצוב בו חורג מהמאסטר (תוכן עינינים, עמודי תמונות, וכו')
כריכה
את התשלום אפשר לקבוע לפי הזמן המוערך שיקח לעבודה שזה כמובן תלוי באופי העימוד ובקצב העבודה האישי שלכם
למשל: אם אני לוקחת 40 ש"ח לשעה ואני משערת שיקח לי חצי שעה לעמוד אז המחיר לעמוד יהיה 20 ש"ח
קחו בחשבון גם הגהות ותיקונים של הלקוח, תחלופת מיילים, טלפונים וכו'
בהצלחה

אני מקוה ש-40 ש"ח לשעה זה רק לשם הדוגמא.
עצמאי שרוצה להתפרנס לא יכול להרשות לעצמו לגבות מחיר כזה (אלא אם כן זה תחביב מהצד)

• הוסף לסימניות
תכלס, מה המחירים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1185627:
תכלס, מה המחירים?

עניתי לך, החל מ-4 ש"ח לעמוד ועד מאות ש"ח לעמוד. תלוי באיזה ספר מדובר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה