כללי תמחור לעיצוב ספר מחזור

• הוסף לסימניות
כמה לגבות על עיצוב של ספר מחזור, 19 עמודים + כריכה + עיצוב של תמונת מחזור כיתתית (כל התלמידים כל תלמיד בקוביה..)

הלקוחה רוצה לשלם 600 ש"ח :D:D
זה הגיוני???כמה לבקש ממנה לעומת הסכום שהיא הציעה?
כמובן שהעיצוב שהיא צריכה הוא לא כזה בסיסי והיא קצת דורשת התעסקות לפי איך שאני מכירה אותה... אשמח לעזרה

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מה זה הלקוחה רוצה, ממתי הלקוח קובע מחיר

• הוסף לסימניות
מבלי להתייחס למחיר של המוצר הנוכחי.
הייתי ממליץ, על הפרנציפט - לבקש לפחות עוד 50 ש"ח יותר ממה שהלקוח מציע.
ככה מיד התחלת ברגל ימין, ולכל אורך הדרך אתה תהיה הבוס, ולא הלקוח.

מנסיון מתוק :)

• הוסף לסימניות
עיצוב תמונת מחזור במחיר הכי מינימום זה 250 ש"ח
כריכה לספר במחיר הכי מינימום זה 250 ש"ח
דפי פנים 50 ש"ח על עיצוב בסיסי לעמוד על עיצוב מושקע יותר המחיר עולה
עכשיו נשאר רק לעשות חשבון
%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A8-.html

• הוסף לסימניות
העניין שהיא חברה שלי.. והיא פשוט שאלה אם אני מוכנה לעבוד בסכום כזה כי זה התקציב שיש לה...
כמובן שביטלתי אותה. :)
מפחיד אפילו לומר ללקוח מחיר אמיתי כשהוא בטוח שהמחיר שהוא מציע זה יותר מדי יקר לעבודה הזאת...ומה כבר אתה עושה זה כולה לשבת ולעצב שתי דקות..

מה אנשים חושבים היום ???? :confused::confused::confused:

תודה לכם על התגובות!

• הוסף לסימניות
אשמח אם בכל אופן משהו יציין מחיר פרופורציונלי בעניין כי גם אני נמצאת באותה סיטואציה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1261407:
מה אנשים חושבים היום ???? :confused::confused::confused:

תודה לכם על התגובות!

אנשים חיים בסרט! את זה כבר הסקתי מזמן... :cool:

• הוסף לסימניות
תגידי לה דוגרי.
אני עובדת לפי מה שאת משלמת.
אני לוקחת X ש"ח לשעה ומשקיעה בספר שלך בהתאם.
כשייגמר הזמן- אני מפסיקה.
את יכולה הרי בכמה שעות בודדות לעצב משהו בסיסי, רוצה יפה? תוסיפי עוד כסף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;1578288:
תגידי לה דוגרי.
אני עובדת לפי מה שאת משלמת.
אני לוקחת X ש"ח לשעה ומשקיעה בספר שלך בהתאם.
כשייגמר הזמן- אני מפסיקה.
את יכולה הרי בכמה שעות בודדות לעצב משהו בסיסי, רוצה יפה? תוסיפי עוד כסף...

לא ממש נכון...
יש אנשים שכדי לעצב ״משהו פשוט ובסיסי״ צריכים ״להוולד מחדש״...
יש כאלו שלא יודעים להוציא תוצר שהוא לא מושקע...
ואז מה, היא תעצב לה רק 3-5 עמודים מושקעים? חבל על הזמן הרי היא לא תשתמש ב-5 העמודים האלו אם לא יהיה לה את השאר...

• הוסף לסימניות
בערך פי שתיים (לפחות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה