תמחור לצלמת מתחילה

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה שאלה מעצבנת
אבל רק ממש בערך
כמה לקחת?? :confused::confused:
צילום תמונות (של תהליך ייצור פאה) בשביל סלון פאות?
מדובר בחברה שלי, יש לה מצלמה מקצועית טובה מאד, עדשת טלא ופלאש מעולה
(אבל אין עוד ציוד של מטריות, תאורה וכו'...)
אם זה חשוב- אלה תמונות עבור אתר
מה אתם אומרים?? לפי שעה? לפי תמונה? תזרקו מספרים בערך....
תודה רבה מראש!
:)

• הוסף לסימניות
לא לקחת את הפרויקט. צלמת שאין לה ציוד סטודיו, ואין לה הבנה בצילום ובתמחור - לא צריכה לקחת פרויקטים כאלה.
היא צריכה לצלם בחינם פורטרטים עבור חברות וכדו' (אבל לא כאלה שישתמשו בתמונות למטרה מסחרית, כמו הפרויקט של הפאות), או לעשות הפקות שיתוף פעולה (יעני הפקות שבהן אף אחד לא מקבל תשלום) ביחד עם מאפרת, מעצבת שיער ודוגמנית.
ככה היא תלמד לצלם באמת (לימודי צילום לא מלמדים את התכלס. חייבים להתנסות בהפקות אמיתיות כדי ללמוד), ואחרי כמה וכמה ימי צילום כאלה - היא תוכל לעשות פרויקטים בתשלום.
(צילומי משפחה אפשר לעשות גם עם פחות ניסיון. אבל דווקא צילומים מסחריים כמו הנושא של הפאות - מחייבים ניסיון ממשי מספיק עשיר.)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;894246:
לא לקחת את הפרויקט. צלמת שאין לה ציוד סטודיו, ואין לה הבנה בצילום ובתמחור - לא צריכה לקחת פרויקטים כאלה.
היא צריכה לצלם בחינם פורטרטים עבור חברות וכדו' (אבל לא כאלה שישתמשו בתמונות למטרה מסחרית, כמו הפרויקט של הפאות), או לעשות הפקות שיתוף פעולה (יעני הפקות שבהן אף אחד לא מקבל תשלום) ביחד עם מאפרת, מעצבת שיער ודוגמנית.
ככה היא תלמד לצלם באמת (לימודי צילום לא מלמדים את התכלס. חייבים להתנסות בהפקות אמיתיות כדי ללמוד), ואחרי כמה וכמה ימי צילום כאלה - היא תוכל לעשות פרויקטים בתשלום.
(צילומי משפחה אפשר לעשות גם עם פחות ניסיון. אבל דווקא צילומים מסחריים כמו הנושא של הפאות - מחייבים ניסיון ממשי מספיק עשיר.)

בהצלחה!
אהבתי תתגובה ואני מסכימה איתה

• הוסף לסימניות
תודה רבה
דעתכם המלומדת חשובה מאד
אך בכל אופן, המקום לא רוצה לשלם הרבה והוא החליט למרות הכל לקחת אותה
אני בהחלט יאמר לה את מה שנאמר פה ויכול להיות שהיא תחליט לא לעשות את זה
אבל בכל אופן אין לאף אחד תשובה לשאלה שלי? בלי להתייחס לנתונים,
איך משלמים לכם? לפי שעה או לפי תמונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפור שיר;894474:
תודה רבה
דעתכם המלומדת חשובה מאד
אפשר לפי תמונה ואפשר לפי שעה,
לגבי מחיר אל תצפי לקבל תשובה, לא נהוג לתמחר פה
חוץ מזה שצלמת לפני שתתן מחיר היא תשאל הרבה שאלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפור שיר;894474:
תודה רבה
דעתכם המלומדת חשובה מאד

שתקח את הפרוייקט בתור -------לימוד והתנסות-------- (אחלה הזדמנות)
ותבקש מחיר מינימלי או שתגיד להם לשלם כמה שרוצים
(שתקח בחשבון שאולי גם לא ישלמו כלום)
זאת לא חתונה שאם הלכו התמונות אז אוי ואבוי מקסימום לא ימצאו חן בעיניהם
יזמינו צלמת אחרת

בהצלחה לחברה שלך :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה