כללי תמחור -- מחשב + תכולה ששווה המוןןןןן!

• הוסף לסימניות
בכמה אני יכולה למכור מחשב מעולה
+ תכולה של אלמנטים מדהימים וקבצי גרפיקה שונים
תודה רבה לכל העוזרים
זה חשוב לי!

• הוסף לסימניות
זה תלוי אם זה מק או פיסי.

• הוסף לסימניות
כעיקרון, למחשבי מק יש יתרון עצום על מחשבי הפיסי - בעת מכירתם כיד שנייה.
ניתן להשוות זאת למכוניות יוקרה כדוגמת מרצדס ו-BMW אשר שומרות על מחירן
הגבוה - לאחר שנים בהן שהו על הכביש.
לכן, לדעתי, המחיר שתקבלי על המחשב, אינו גבוה. אולם, הכל תלוי במפרט שלו:
כרטיס מסך חזק וכרטיס קול, יכולים להעלות במקצת את המחיר.
ומהם אותם אלמנטים שונים וקבצי גרפיקה אשר את מציעה?

• הוסף לסימניות
בעקרון אני יותר רוצה להוציא את המחשב מהבית (הסבת מקצוע)
לא כ"כ חשוב לי היד שניה וכד' (אע"פ שהמפרט של המחשב מעולה וחזק)
כמו שיש לי ים של קבצים ואלמנטים מכל סוג שהוא
והכל איכותי מקורי ויחודי ביותר
אם אתה מעונין לראות קצת תשלח לי מייל באישי
ואראה לך דוגמית.
תודה

• הוסף לסימניות
אם אפשר קצת יותר פירוט על המחשב עצמו נייד או נייח איזה מעבד כמה רם וכו׳ כלומר מפרט טכני וכמובן המחיר

• הוסף לסימניות
שימי לב שבדרך כלל בתנאי השימוש של קבצי איורים ואלמנטים, מופיע במפורש האיסור למכור אותם.

• הוסף לסימניות
אם אפשר קצת יותר פירוט על המחשב עצמו נייד או נייח איזה מעבד כמה רם וכו׳ כלומר מפרט טכני וכמובן המחיר

אשמח לתת לך פרטים במייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה