כללי תמחור עלון 24 עמוד

• הוסף לסימניות
כמה הייתם מתמחרים עלון 24 עמוד. 12 מתוך הפרסומים הגיעו מוכנים
אני מעלה את הקובץ בפעמיים

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    1.4 MB · צפיות: 26
  • 83769.pdf
    1.4 MB · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
35 צפיות ואף אחד לא עונה??

• הוסף לסימניות
תעלה לנו עבודה מוכנה... בקבצי jepg יהיה יותר קל להכנס ולהתרשם ואח"כ בלנ"ד לעזור

• הוסף לסימניות
אם אתחיל להעלות JPG זה לא יגמר

• הוסף לסימניות
תעלי pdf
לא לכולם יש פריהנד

• הוסף לסימניות
את עשית רק את העימוד או גם חלק מהפרסומות?
יכול להיות שכדאי לך לתמחר מחיר לעימוד של החוברת ואם עיצבת גם פרסומות - לקחת עליהם מחיר בנפרד.

• הוסף לסימניות
כתבתי ש- 12 מתוך הפרסומים היו מוכנים, תכלס כמה לתמחר?

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי על עבודה דומה של 70 עמ' [שברובם זה טקסט רץ רק עיצבתי שערים ועמודים פנימיים וכריכה] 3100 ש"ח. אבל אני לא בליגה של חלק מהחברה פה, שמקבלים על עבודות מהסוג הזה את אותו הסכום אבל ירקרק

• הוסף לסימניות
עד 1000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
רק דבר אחד מסקרן אותי - - -
עושים עבודה לפני שנותנים הצעת מחיר?
איך?

• הוסף לסימניות
עמוד 24 מפוקסל מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;300392:
רק דבר אחד מסקרן אותי - - -
עושים עבודה לפני שנותנים הצעת מחיר?
איך?
אני אף פעם לא נותנת מחיר מסויים , תמיד בין סכום לסכום, ועכשיו אני רוצה לדעת מה אתם אומרים.
תודה

• הוסף לסימניות
סך העיצוב נחמד מאוד
לא שמים את הקרדיט בעמוד השער, שימי מאחורה
יש הרבה מודעות מפוקסלות!שימי לב!
לדעתי, 24 עמודים בעיצוב זה המחיר:600-900 ש"ח בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים,
אתם לוקחים בחשבון את כל התיקונים לאחר העבודה כמו... פתאום הלקוח אומר אני רוצה צבע X ואח"כ משנה וכן בפרסומים אחרי העימוד הסופי, תוסיפי לי כאן תשני צבעים וכו'. המחיר, כולל הכל??

• הוסף לסימניות
קובעים עם לקוח עד שינוי אחד והגהה אחת, ואחר כך מתמחרים לפי שעת עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה