תמיד רצית משקפיים של קרולינה- יש לי למכור לך חדשות במחיר מוזל

• הוסף לסימניות
המחיר: 179 ש"ח (המחיר המקורי 239 ש"ח)
כמובן, איזה דגם שאתם בוחרים- יש פתק החלפה, תקף לעוד שבועיים.
אצלי בבני ברק (אפשר להחליף בכל הסניפים)
מעונינים?
כתבו פה מס' פלאפון / מייל / פנו אלי באישי / תמשיכו להתלבט ולפספס את מועד ההחלפה...
(ואגב אני לא משווקת שלהם או משהו, קניתי ואני מעונינת למכור)

• הוסף לסימניות
לא כ"כ מכירה את קרולינה- זה משקפי שמש עם מספר? אם כן מעונינת.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש להם הכל אבל לא בטוחה. מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
משקפי שמש ומשקפי ראייה
לי יש את שלהם ולבת שלי זה משקפיים זולות למי שיש מספר נמוך
אני כבר 6 שנים קונה שם
הם נמצאים בקניונים ובעוד מקומות

• הוסף לסימניות
וואו דווקא אני מתה על קרולינה, אבל בדיוק יש לי...
אבל לכל המעונינות- ממליצה ברמות!!
אין על המשקפי שמש שלהם.
ו.... @הפקות כתיבה אולי את תתחרטי בעצמך?...

• הוסף לסימניות
המחיר: 179 ש"ח (המחיר המקורי 239 ש"ח)
כמובן, איזה דגם שאתם בוחרים- יש פתק החלפה, תקף לעוד שבועיים.
אצלי בבני ברק (אפשר להחליף בכל הסניפים)
מעונינים?
כתבו פה מס' פלאפון / מייל / פנו אלי באישי / תמשיכו להתלבט ולפספס את מועד ההחלפה...
(ואגב אני לא משווקת שלהם או משהו, קניתי ואני מעונינת למכור)
רואים שאת מפיקת כתיבה.. איזה שיווק הבאת פה לזיכוי שלך ;)
אבל באמת יש להם דגמים יפים ואופנתיים..

• הוסף לסימניות
יש לך איך להעביר לירושלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה