כללי תמיכה עברית

• הוסף לסימניות
לפני כשנה רכשתי את תוכנות האדובי גרסת cs5.5 באמריקה
כעת אני רוצה להתקין עליהם תמיכה עברית
מישהו יודע האם \ איך אפשר לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
צרי קשר עם אדובי ישראל, או חפשי בגוגל "שדרוג אדובי". בספטמבר של השנה הנוכחית למניינם תצא גרסה רשמית של CS6 ME.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי. לשנות את שפת הממשק? אפשר ע,י הורדת חבילת שפה מאתר אדובי

• הוסף לסימניות
לא מפריע לי שהתוכנה עצמה באנגלית (ולכן אני לא רוצה לשדרג לME)
הבעיה היא שאני לא יכולה לכתוב בעברית,
זאת אומרת הוא תמיד כותב לי משמאל לימין, בכל השפות
הורדת חבילת שפה תעזור לי בכך?

תודה רבה למגיבים!
(אני כבר הרבה זמן כותבת בעזרת חיצים שזה כמובן מאד מסורבל ולוקח המון זמן :rolleyes:)
יום מקסים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;783078:
צרי קשר עם אדובי ישראל, או חפשי בגוגל "שדרוג אדובי". בספטמבר של השנה הנוכחית למניינם תצא גרסה רשמית של CS6 ME.

כבר יצאה. מותקנת אצלי. גרסה מלאה. לא נסיון, ולא בטא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפור שיר;783160:

תודה רבה למגיבים!
(אני כבר הרבה זמן כותבת בעזרת חיצים שזה כמובן מאד מסורבל ולוקח המון זמן :rolleyes:)
יום מקסים!!

את כן צריכה me. .וליתר דיוקme-h.
ולצערי הרב התוכנה לא תהיה בעברית. הכוונה בme שהיא תומכת בכתיבה עברית. התפריטים באנגלית.

• הוסף לסימניות
אהה הבנתי תודה
ויש אפשרות להתקין me hעל התוכנות הקיימות כבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפור שיר;783160:

תודה רבה למגיבים!
יום מקסים!!
פיתרון זמני:
א. יש סקריפט שהופך את הטקסט (לא מתאים לפסקאות ארוכות)
אם תרצי אפשפש בקרביו של המחשב הישן ואשלח לך
ב. שוב - זמני - פתחי קובץ שעשית באינדיזיין הישן שלך (שעדיין עבד מימין לשמאל), העתיקי תיבת טקסט והדביקי בקובץ החדש, וכעת עם הEYEDROPPER תעתיקי את הסגנון לטקסט החדש - זה יעתיק גם את הכיוון. אח"כ תשני את הסגנון למה שתרצי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה