התייעצות תמי 4

• הוסף לסימניות
יש כבר הרבה מאד שנים.
ממליץ על הסינון ועל השירות פחות על המחיר.
שמעתי שהם עומדים להוציא מכשיר עם התקן שבת.

• הוסף לסימניות
להורים שלי יש אותו כבר 17 שנה והוא כמו חדש.
לעומת הנועם 1 שהחזיק להם בקושי חצי שנה.

מה שכן, עד כמה שידוע לי בשביל לקבל מסננים אתה צריך כל הזמן אחריות. כשההורים שלי ביטלו את האחריות, באותו יום נהרס המכשיר. וכשהם החזירו את האחריות- הכל הסתדר בלי טכנאי.
אז אם מתאים לכם לשלם את האחריות- הוא מעולה ושווה את זה.

• הוסף לסימניות
תמי 4 כבר 3 שנים מאד מרוצים

• הוסף לסימניות
להורים שלי יש אותו כבר 17 שנה והוא כמו חדש.
לעומת הנועם 1 שהחזיק להם בקושי חצי שנה.

מה שכן, עד כמה שידוע לי בשביל לקבל מסננים אתה צריך כל הזמן אחריות. כשההורים שלי ביטלו את האחריות, באותו יום נהרס המכשיר. וכשהם החזירו את האחריות- הכל הסתדר בלי טכנאי.
אז אם מתאים לכם לשלם את האחריות- הוא מעולה ושווה את זה.
לנו יש ללא מנוי והמכשיר עובד מעולה
ניתן לקנות סננים אצלם בנפרד

• הוסף לסימניות
שמעתי מכלי שני על זה שהם עומדים להוציא מכשיר לשבת

• הוסף לסימניות
ככה שמעתי לפני כמה ימים ממישהו שרצה לקנות
אולי כדאי לעוד אנשים להתקשר ככה יבינו שזה ממש נחוץ

• הוסף לסימניות
בקשת עזרה:
יש לי תמי 4 באבל פלוס. התחיל לכתוב לי "תקלה 48". באתר כתוב שיש צורך בטכנאי, בלי הסבר מה התקלה. מישהו יודע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה