לצורך בירור על דירה הממוקמת בבניין שעתיד לעבור הליך תמא 38 אני זקוק בדחיפות לאינפורמציה אודות מצב הפרוייקט בבניין הספציפי הזה, איך אני מגיע למידע הנ"ל??
תמא 38 לא יצא מהחוק?
עדיין לא יצא מהחוקלפנות לנציג הבניין..
בניין שהתחיל את התהליך יכול להתקדם עם זה..
לא!!אם המצב של תמ"א 38 זה אחרי חתימת שכנים זה נקרא מתקדם??
בררו ישירות מול היזםלצורך בירור על דירה הממוקמת בבניין שעתיד לעבור הליך תמא 38 אני זקוק בדחיפות לאינפורמציה אודות מצב הפרוייקט בבניין הספציפי הזה, איך אני מגיע למידע הנ"ל??
כל כמה שנים פג התוקף של החוקתמא 38 לא יצא מהחוק?
חתימה של שכנים נשמעת לפעמים מאד מגרה, כי זה מה שמפיל הרבה מהפרוייקטים האלו,השלב הבא זה פתיחת תיק בעיריה לא?
יש כבר יזם ותכניות אדריכליות, בעיריה זה יכול לרוץ לא?
זה נשמע הרבה יותר טוב,זהו זה בנוה יעקב
יש חוזה כבר עם היזם אצל עורך דין
חתמו כל השכנים חוץ משכן אחד שמחכים לצו ירושה שלו
אחרי זה זה יכול לרוץ?
או שיתקע עוד?
מרגע שיש 3\2 חתימות לוקח עוד מינימום שנתים עד להיתרזהו זה בנוה יעקב
יש חוזה כבר עם היזם אצל עורך דין
חתמו כל השכנים חוץ משכן אחד שמחכים לצו ירושה שלו
אחרי זה זה יכול לרוץ?
או שיתקע עוד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים