תן לאצבעות ללכת במקומך :)

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה להוריד?

• הוסף לסימניות
ואוו מהמם!!!!
מי מעלה את ביטוח לאומי?

• הוסף לסימניות
לבקשתכן

קבצים מצורפים

• ביטוח לאומי - מחשבוני זכויות.mp4
    2.7 MB · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
זה ממש מתוק!!
ובתור מורה ממש נהניתי :)
למה אין טלפון בסוף להזמנות?

• הוסף לסימניות
זה ממש מתוק!!
ובתור מורה ממש נהניתי :)

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה היה מיועד לתוכנית פנימית
גם לדעתי חבל על זה, מי שרוצה שתיצור איתי קשר ונראה אם שווה לשווק
ובתור מורה ממש נהניתי
חני, ממתי את מורה? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;2164086:
בעיקרון זה היה מיועד לתוכנית פנימית
גם לדעתי חבל על זה, מי שרוצה שתיצור איתי קשר ונראה אם שווה לשווק

חני, ממתי את מורה? :)

אני מורה מאז שעזבתי את התואר תלמידה :)
לצילום כמובן :)

• הוסף לסימניות
אני מורה מאז שעזבתי את התואר תלמידה
לצילום כמובן

כן, אני יודעת :) גם אני מלמדת צילום וידאו, אגב
רק שהקטעים התיחסו למורות מזן אחר (מקווה;))
אז מה, מתקשרות אליך אמהות? או שבורחות לך היפריות מהשיעורים ? תמדי את יכולה לאיים עליהם בפרוטרט לא מחמיא בהפרעה הבאה :) (פעם השתמשתי בכלי הזה בסוג של הפגנה שמישהו ניסה לארגן כי הרגיז אותו שמצלמים בגינה שמתחת לבית שלו:D)

• הוסף לסימניות
איזה מותק!!!
יצירתיות לשמה...
אהבתי את ה"לק" בסוף;):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה