כללי תנובה - נוסטלגיה!!!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• f_573c6ad7e7680_1463577303.jpg
    f_573c6ad7e7680_1463577303.jpg
    KB 71 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
מדהים באמת נוסטלגיה
גורם לכל מי שחשב לקנות מוצרי חלב מהמתחרים של תנובה לחזור לבית...

• הוסף לסימניות
מאוד נהנתי,
רק נקווה שהטעם גם יהיה כמו של פעם, ללא כל החומרים החדשים ששמים...

• הוסף לסימניות
אולי יהיה גם מתנדב לעלות את הסרטון שלהם :)
עשו עבודה מעוללה!!

• הוסף לסימניות
אני פותחת את הקופסה של הגבינה וזה מרגיש לי שעבר לה התאריך..

• הוסף לסימניות
אם קניתי חלב ופג לו התאריך, זה גם מהדורת נוסטלגיה?

:)

• הוסף לסימניות
לא זיהיתי את המוצרים

• הוסף לסימניות
מהלך אסטרטגי גאוני, אין כמו נוסטלגיה לנגן על רגש הצרכנים.

ולנו קהילת המעצבים - חגיגה! התרפקות על תקופות העיצוב משנות השישים ואחורה.

• הוסף לסימניות
ב״ה

דווקא אני אהבתי.. רק חבל שלאף אחד מהמוצרים של הנוסטלגיה אין חותמת של העדה״ח, זה קצת בלבל אותי לדעת אם זה קשור לנוסטלגיה, שאז לא הייתה חותמת הבד״צ או שפשוט המוצר לא עד״ח..

• הוסף לסימניות
אם הנוסטלגיה עושה כל כך טוב. מי צריך את הגרפיקאים של היום?;)

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון.
מעורר רגשות נוסטלגיים למוצרים שכולנו גדלנו עליהם, ואין כמו רגשות כאלו ליצירת חיבור למותג.
בתת מודע זה משדר לאנשים שהם הוותיקים המנוסים והחזקים.

רק שאם כבר מהדורת נוסטלגיה, חבל שלא חילקו את זה לפי תקופות, לדוגמא באריזת החלב היו מעצבים כמה מהדורות כשבצד כתוב את השנים בהם השתמשו בעיצוב זה. או שמדי כמה שבועות היו משנים את עיצוב האריזות לפי השנים.

• הוסף לסימניות
דווקא חיכיתי לגביע לבן העגול עם הקווים הרחבים והמכסה המרשרש ההוא

• הוסף לסימניות
אהבתי, איך אומרים? נוסטלגיה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;2100139:
ב״ה

דווקא אני אהבתי.. רק חבל שלאף אחד מהמוצרים של הנוסטלגיה אין חותמת של העדה״ח, זה קצת בלבל אותי לדעת אם זה קשור לנוסטלגיה, שאז לא הייתה חותמת הבד״צ או שפשוט המוצר לא עד״ח..

יש, עם סימן של פס זהב.
חפשי.

• הוסף לסימניות
משיק למיתוג של "לגדול בבית ישראלי" ומעמיק את תפיסת המותג
תענוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;2100156:
אם הנוסטלגיה עושה כל כך טוב. מי צריך את הגרפיקאים של היום?;)

החכמה היא לקחת גרפיקה נוסטלגית ולעבדה באמצעים של היום ובחדשנות של היום (אחרי הכל, החלב לא היה נראה ככה בדיוק לפני 60 שנה...)

• הוסף לסימניות
אסטרטגיה מבריקה. קריאייטיב מעולה
להגיד "אנחנו הראשונים" בלי להגיד את זה...

• הוסף לסימניות
תקראו לי שמרנית, אבל דווקא לי הפריע קצת עומס האלמנטים ו"התקפת הנוסטלגיה" הזאת בליין שלם של מוצרים... פתאום לוקח זמן למצוא טעם או הכשר.
ושלא תחשדו בי, אני חובבת נוסטלגיה ורטרו מושבעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה