תנועות - והפעם בסרטון!

• הוסף לסימניות
הנה לכם סרטון שמראה איך אני עושה את התנועות.
הסרטון על האצה X2 בשביל לחסוך במשקל וגם כדי שלא יהיה ארוך מידי. אורך הסרטון - 6 דק' בערך.
סה"כ זמן שלקח לי - 13 דק'
תוכנה - MANGA STUDIO 5 EX
הפעם לא עשיתי את בנייה מצורות גאומטריות, אבל בעז"ה אם תרצו (וכשאמצא זמן :D ) העלה עוד סרטון עם בנייה.

מקווה שתאהבו ואם יש שאלות או חוו"ד תרגישו בבית.

קבצים מצורפים

• תנועות.mp4
    16.5 MB · צפיות: 148
  • הוסף לסימניות
יויו, אתה לבד צריך אשכול השראות :D

והסרטון מדהים! תודה תודה!

• הוסף לסימניות
זה מהיר כ"כ...והם עצמם נמצאים בתנועות כל כך מלאות מרץ....
אני יכולה לתאר לעצמי איך הבית מסביב נראה....

עכשיו אני מרגישה בבית :)

• הוסף לסימניות
תודה על השיעור המאלף,
פשוט אלוף!!! :)

• הוסף לסימניות
שמחת אותי יואל
הבית עצר מלכת וכולנו צפינו בזה כבר פעמיים

• הוסף לסימניות
מידיית לאשכול ההשראות כדי שלא ייעלם...רק אם תסכים כמובן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;1187781:
מידיית לאשכול ההשראות כדי שלא ייעלם...רק אם תסכים כמובן

בוודאי :)

• הוסף לסימניות
איזה יופי שיש למגזר שלנו את הברלבים... פשוט סגנון איור חמוד וכיפי, חוויה לעינים!
עלו והצליחו!

• הוסף לסימניות
מגניב ביותר-מעורר השראה!
מאיפה לך מנגה ex 5 ???

• הוסף לסימניות
וואו!
איזו כיפיות של תנועה!
נהנתי שאתה מסמן את המרכז ע"י האף, תמיד רגילים לעשות זאת ע"י קו אור ורוחב או עיניים.

• הוסף לסימניות
וואוו!! זה ממש עוזר, תודה!!

• הוסף לסימניות
ממש נהניתי לראות! כל הכבוד!
יד בטוחה וקו יפהיפה!

• הוסף לסימניות
תודה!
מרתק!
אלוף!

• הוסף לסימניות
מאלף (מלש' לאלף בינה)
מאד נהניתי, אנסה ליישם :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה