תנו חוו"ד

• הוסף לסימניות
פתיחה לסרט סמינרי, הממשיל את הסמינר לבועה אקולוגית בה כל צמח
מקבל בדיוק את מה שהוא זקוק לו
בהמשך אמורים להופיע המון קליפים של פרחים שתילים וכו'[ אשמח לקבל...]

שתוך כדי הקריינות המדברת על כל מה שצמח זקוק לו, רואים את הנמשל, הסרטות ותמונות של הבנות בסמינר

איך אני משלבת את הנ"ל בצורה נעימה לעין, ובהמשך הסגנון של הפתיחה?
אשמח לרעינות עיצוביים יפים
תודה!

קבצים מצורפים

• להעלאה.mpg
    12.3 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עובדה יפה מאוד מאוד,
אני הייתי יוצרת כעין חלון מלבן אלכסוני (בגובה כדור הארץ) בין בנקודות שרצות העליונה והתחתונה, (חוץ מזו הפינתית השמאלית) שם תשימי את כל הקליפים של הבנות, כשבקטן בפינה הימנית או השמאלית יופיע הפרח הנפתח, כי העיקר הוא בצפיה הנמשל.
בהצלחה רבה
נחפש לך גם פרחים...

• הוסף לסימניות
מקצועי ויפה.
הפונט של הבועה אקולוגית לא יושב מספיק טוב אבל זה ענין של טעם

• הוסף לסימניות
תדגישי כמה שיותר כמובן בצורה מענינת את הבנות

• הוסף לסימניות
אם יש צורך בעוד אז יש לי הרבה הם פשוט לא עולים ...

אם יש צורך בעוד אז יש לי הרבה
יש אפשרות לשלוח במייל

הם פשוט לא עולים כאן לאתר...

קבצים מצורפים

• סתיו.avi
    6.5 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
חניתה, העבודות שאת מעלה מוסיפות חיות לפורום!!
אישית, נראה לי שכדאי לשנות את הרקע האחורי.
האוירה משדרת מאד סרט דרמטי ומותח. (הבומים, התזוזות של כדור הארץ)
השאלה אם זה את רוצה לשדר?
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
עבודות מצויינות.
המעברים הלבנים מוסיפים מאוד.
הסאונד של הפיצוצים חזק מידי לדעתי ולא מתקבל טוב באוזן (אלא אם קיבלת סאונד מוכן ואת עובדת על העריכה).
ובכלל למה אינך בוחרת מסך רחב, זה משדר מקצועיות לדעתי.
בכל מקרה קיבצתי כאן משהו שאולי יעזור לך בהמשך.- (אין לי מושג לגבי זכויות יוצרים)

http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=c95f5f69c801450080f2f7e6f7380564

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה