תנו לי רעיון לסלט ירקות ישראלי

• הוסף לסימניות
חוץ מעגבניות, מלפפונים, בצל, חסה.

כרוב וקולורבי-אני לוקחת לעבודה, וכידוע הירקות הללו לא גורמים לניחוח נעים... (למרות שאני אוהבת)
גזר וגמבה-אני לא הכי אוהבת בסלט.

יש עוד דברים להוסיף?

אבוקדו, שזה מעשיר לי את הסלט, אין כ"כ למצוא בעונה זו, יש לכם עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף כרוב, פטריות טריות, זיתים חתוכים, תירס, חמוציות, גרעינים קלופים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1343015:
אפשר להוסיף כרוב, פטריות טריות, זיתים חתוכים, תירס, חמוציות, גרעינים קלופים.

אני רוצה לדייאטה, כך שכמו שכתבתי לעיל, כרוב-בשל "ניחוחו" אני לא לוקחת לעבודה.
תירס וחמוציות, דווקא חשבתי אבל הם רבי קלוריות.

תודה.

• הוסף לסימניות
אנטיפסטי לייט - משדרג.
(ירקות לא פחממתיים קלויים בתנור בלי שמן או עם ריסוס קל. חצילים, בצל, פלפל, עגבניה)

• הוסף לסימניות
גזר מגורד, גבינת חמד 5% חתוכה לקוביות, צנון/צנונית.

• הוסף לסימניות
סתם כך, למה הסלטים הנ"ל מכונים ישראלים?

• הוסף לסימניות
תחתכי שומר, גזר, פלפל אדום לחתיכות גדולות
תבלי בשמן זית, מלח ולימון
מעדן!!!

• הוסף לסימניות
עגבניות שרי, בצל ירוק וזיתים, מלח שמן זית ופלפל שחור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1343012:
חוץ מעגבניות, מלפפונים, בצל, חסה.

כרוב וקולורבי-אני לוקחת לעבודה, וכידוע הירקות הללו לא גורמים לניחוח נעים... (למרות שאני אוהבת)
גזר וגמבה-אני לא הכי אוהבת בסלט.

יש עוד דברים להוסיף?

אבוקדו, שזה מעשיר לי את הסלט, אין כ"כ למצוא בעונה זו, יש לכם עוד רעיונות?

אני מוסיפה חצילים וגמבה קלויים וגבינה בולגרית 5%.

• הוסף לסימניות
הם לא סלטים ישראליים, הם ים תיכוניים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה