דיון תנו לכל התאים האפורים שלכם במוח להתמלא בחיים חדשים, והגגו את התוצאות כאן

• הוסף לסימניות
יש הבדל ממשי בין דרכי הנהגתו של בורא עולם, ובין הבטחות חסרות כיסוי המופצות ברחובות.
לא התכוונתי להשוות חלילה.
סתם אסוציאציה שקפצה לי למוח.
מי שלוקח את דבריי או את הבטחת העלונים בשמו של מאן דהו עד הסוף, עושה זאת על אחריותו.

• הוסף לסימניות
יש הבדל ממשי בין דרכי הנהגתו של בורא עולם, ובין הבטחות חסרות כיסוי המופצות ברחובות.
איזה חסרות כיסוי, הן מכסות 99% מלוחות המודעות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משה רואה את כלי החרסינה שקנה רק אתמול שבורים, ובאופן 'כלל לא מחשיד' ידידו נתן עומד עם מחבט בייסבול ליד השברים.
"אתה.. אתה.. חכה חכה מה אני אעשה לך.. אני מבטיח לך ש.." .

• הוסף לסימניות
חתימה בדם על דף קרוע וישן... (אפשר להוסיף אותו תחוב בעפר)
שלוש ההבטחות (הספר הראשון של עלילות משפחת מה-שמם?)

• הוסף לסימניות
נו... זה ההבטחה הנוראה של העומד להרצח על ידי הנאצים ימח שמו, שזועק לנכד שלו 'ירוחמ'קה, אל תשכח שאתה יהודי! ואני מבטיח לך...'
הוא לא סיים את ההבטחה כי הנאצי ירה.
והנאצי לא מצא את הנכד, הוא הספיק להתחבא ולברוח.

• הוסף לסימניות
חתימה בדם על דף קרוע וישן... (אפשר להוסיף אותו תחוב בעפר)
שלוש ההבטחות (הספר הראשון של עלילות משפחת מה-שמם?)
פוליצ'וב נראה לי?
אחח, סדרה סדרה.

• הוסף לסימניות
״השעה התשיעית״.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה