תנו רעיונות לשם למסיבה

• הוסף לסימניות
יומולדת לאמא - גיל 50.

שם קצר ויפה, שיהיה קשור למספר 50.
חשבנו להתמקד במסיבה בנושא של חמישה חומשי תורה, כל עשור הוא חומש.
היא נכנסת כאילו לשער ה-נ', השער שבו בני ישראל קיבלו את התורה (כשיצאו מ49 שערי טומאה) אז היא כאילו תקבל את התורה וכו'....

יש למישהי הברקה???

• הוסף לסימניות
תודה.
זהו?
אין עוד רעיונות?
מתחמשים דוקא רעיון יפה, אבל נראה לי קצת יותר שם של מחנה...
לא כ"כ מתאים ליום הולדת.

• הוסף לסימניות
- תַּחמוֹשֶת (דומה לרעיון של פוטנציאל)
אתם מארגנים שבת?
- אם אתם קצת עם רקע חסידי, אז על משקל "חוּמֵש סעודה", אפשר "חוּמֵש שאבעס"
או שבת "קבלת החומש"
אם זה ביום חול, אז פשוט "חוּמֵש סעודה" או מסיבת "קבלת החומש"... (כמו בגנים...)

מזל טוב!

• הוסף לסימניות
אנחנו לא עם רקע חסידי ולא מארגנים שבת,
ואגב,
לא בוער לי עם שורש המילה 5.
אפשר גם איזה צמד מילים שאחת מהן בגימטריה 50 (כל..., מי... וכו)
חשבנו בהתחלה פשוט על: "שער הנ'" אבל זה כבד מידי...

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו יומולדת עם הנושא "מתנות קטנות". כל תוכנית כמעט אפשר לקשר לנושא. וזה גם עם הרבה משמעויות: הנכדים, נחת- זה מתנות קטנות שהיא קיבלה, היכולות שלה והכישורים- מתנות שמיים. וגם מה שהיא נותנת....
עשינו שיר במנגינה הזאת, תוכנית של חבילה עוברת, תוכנית עם הנכדים שהביאו מתנה שקשורה לסבתא ועוד.

• הוסף לסימניות
"פעם ביובל"

• הוסף לסימניות
חמסה- (מה שהאמה עושה ב 5 אצבותיעה)היד ששומרת, רעיון היכן ניתן לראות את טביעת אצבעה של האמא למשל שזה עוגה שרק היא מכינה וכו' כיד הדמיון הטובה

• הוסף לסימניות
גם לנו יש יום הולדת חמישים לאמא
תנו לי רעיונות למתנה
אנו בסה"כ שתי נשואים שישלמו סכום גבוה
ואולי קצת מבחורים/ בחורות במשפחה

• הוסף לסימניות
איך קוראים לסבתא???
יכול להיות שיש לי רעיון אדיר...........

• הוסף לסימניות
איך קוראים לסבתא
יש לי רעיון אדיר תלוי איך קוראיםלה שם פרטי דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש במילה גמבה. וליצור רעיונות עם המוטיב גם בה.( יש באמא גם ...וגם......)

• הוסף לסימניות
אמנם לא אני העליתי אך אמא שלי ממש קרובה, אפשר?!
שמחה

• הוסף לסימניות
אפשר לשלב אנגלית ועברית ולקרוא לזה אפטרנון ואז לשלב את פרק נ"א בתהילים שהוא אחרי פרק נ' ושם כתוב "ישמיעני ששון ושימחה" ואפטרנון גם אחה"צ (כל מיני הברקות של אחה"צ) .....
מה אמא היתה עושה עימנו שהיינו קטנים אחה"צ ?
מה היום היא עושה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffat;2370644:
יומולדת לאמא - גיל 50.

שם קצר ויפה, שיהיה קשור למספר 50.
חשבנו להתמקד במסיבה בנושא של חמישה חומשי תורה, כל עשור הוא חומש.
היא נכנסת כאילו לשער ה-נ', השער שבו בני ישראל קיבלו את התורה (כשיצאו מ49 שערי טומאה) אז היא כאילו תקבל את התורה וכו'....

יש למישהי הברקה???
יום שכולון נ':p
אפשר גם לעשות לה הקראה שכל שורה מסתיימת בנון ..
כמו צינון, ריענון, שנון, חנון, סינון, גינון, וכו' ..........
אפשר גם לעשות דו שיח דמייוני בין חפצי הבית ביום שאחרי (אפטר נון) ולקחת כל מיני חפצים נוסטלגיים כמו : צלחת , גביע , כורסא , תמונה וכל אחד מהעצמים אומר מנקודת מבטו איך היה יום שכולו נ' ...:)

• הוסף לסימניות
הי לכולם!
מחפשת דחוףףףף רעיון לשם מדליק\מגניב\מצחיק
למסיבת סיום כיתה יא.
למפגש.
אין נושא לבינתיים. את התוכניות נבנה לפי השם.
אשמח לכל רעיון!:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה