קורונה תסמיני קורונה

• הוסף לסימניות
חוסר הרדמות תסמין ?
שבוע אני לא מצליחה לישון
לוקחת כדורי שינה ונדה
אם נרדמת זה למקסימום שעה
כמובן שאח"כ אני תשושה וחלשה... והנשימה שלי מסורבלת

• הוסף לסימניות
בעלי סיים את הצום במצב מזעזע - צינון כבד, כאב גרון ברמה שקם באמצע הלילה וחולשה מזעזעת.
עשינו בדיקות - כולם שליליים - ב"ה
לכאורה מסתובב וירוס של כאבי גרון אבל זה גם יכול להיות קורונה אז צריך לבדוק.

• הוסף לסימניות
כאב שרירים סימן מובאק של קורנה לא מחיב לאבד טעם וריח היינו חולים בשמפחה וככה זה התחיל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כאב שרירים סימן מובאק של קורנה לא מחיב לאבד טעם וריח היינו חולים בשמפחה וככה זה התחיל
היו לי בדיוק את כל התסמינים : כאבי ראש נוראיים כאבי שרירים כמו שפעת חזקה, שילשולים,
נבדקתי ויצאתי שלילית?? אולי בגלל שאני סוג דם O+ הבדיקה לא מזהה?? האם אני צריכה לעשות שוב בדיקה אחרי כמה ימים שהתסמינים עדיין קימיים? במיוחד שנחשפתי לחולה מאומת ובמילא אני בבידוד עצמי?

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בפריחה כתסמין לקורונה?
ופריחה שנעלמת בלחיצה לתינוק בן שנה שהיה לו חום לפני יומים וכבר יומים בלי חום ועכשיו יצאה פריחה?
לפי הזכור לי פריחה כזו לאחר שיורד החום מראה על מחלה ויראלית, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה