- הוסף לסימניות
מישהו נתקל בפריחה כתסמין לקורונה?
כן, בכל הגוף
מישהו נתקל בפריחה כתסמין לקורונה?
לחצת על הפריחה לראות אם היא מתבהרת?כן, בכל הגוף
אצלי התחיל ככההאם חולשה כללית ונזלת- יכול להוות תסמין?
נזלת- ממש צינון..
כן.לחצת על הפריחה לראות אם היא מתבהרת?
נלווה גם חום?
גם אצלי ככה התחיל למרות שזה אופיני לתקופת המעבר אבל אי אפשר לשלול בלי בדיקההאם חולשה כללית ונזלת- יכול להוות תסמין?
נזלת- ממש צינון..
איך טיפלתם בגרון?כאב גרון הוא תסמין של קורונה- מנסיון...
הוא לא כאב לנו עד כדי שנצטרך משהו להפחית את הכאבים אבל לאחותי הוא כאב בצורה שבהתחלה הרופא היה בטוח שזה דלקת גרוןאיך טיפלתם בגרון?
במה?
אולי אפילו להקל קצת?
אפשר לגרגר בגרון עם מים ומלח, ממש עוזר (כפית מלח לכוס מים)איך טיפלתם בגרון?
במה?
אולי אפילו להקל קצת?
כן, לגמרי.חוסר הרדמות תסמין ?
שבוע אני לא מצליחה לישון
לוקחת כדורי שינה ונדה
אם נרדמת זה למקסימום שעה
כמובן שאח"כ אני תשושה וחלשה... והנשימה שלי מסורבלת
יכול להיות שרק השינה נפגעה ואין עוד תסמינים ?כן, לגמרי.
היו לי בדיוק את כל התסמינים : כאבי ראש נוראיים כאבי שרירים כמו שפעת חזקה, שילשולים,כאב שרירים סימן מובאק של קורנה לא מחיב לאבד טעם וריח היינו חולים בשמפחה וככה זה התחיל
ופריחה שנעלמת בלחיצה לתינוק בן שנה שהיה לו חום לפני יומים וכבר יומים בלי חום ועכשיו יצאה פריחה?מישהו נתקל בפריחה כתסמין לקורונה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים