תסרוקות לילדות- מי מכירה משהיא טובה?

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת ספרית בבני ברק שעושה תסרוקות לילדות משהיא טובה שעושה תסרוקות יפות
תודה

• הוסף לסימניות
מודיעין עלית גם טוב?
תהל הר ציון 050-4167606
ראיתי תמונות של תסרוקות מהממות שהיא עשתה, והיא לא יקרה בכלל.

• הוסף לסימניות
היא מבני ברק?

• הוסף לסימניות
שווה לך להתקשר למרגלית- 052-7604213
יש לה ידי זהב והיא עושה תסרוקות מדהימות ברמות!
היא גרה בבני ברק

• הוסף לסימניות
קני :03-6777210
יש לה ידי זהב!!! עושה תסרוקות, פאנים ופאות ברמה גבוהה ובאיכות מעולה!
אזור ויז'ניץ וגמישה גם לבוא לבית הלקוח.

• הוסף לסימניות
אסתר: 052-7171655
"מעולה"

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום! אני אישית הייתי אצלה ונהניתי מאוד מהשירות והתוצאות...
והמחירים ממש סבירים וזולים.
אתי: 054-8418633

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י topo;711894:
קני :03-6777210
יש לה ידי זהב!!! עושה תסרוקות, פאנים ופאות ברמה גבוהה ובאיכות מעולה!
אזור ויז'ניץ וגמישה גם לבוא לבית הלקוח.
יפה מאד, כבר נהייתה כזו???? היא בת דודה שלי.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה