דרוש מידע תסרוקות - מה הולך?

• הוסף לסימניות
מי שרוצה תמונות להשראה אני יכולה לשלוח לה בשמחה
תשלחי לי למייל ואחזיר לך תכתבי שאת מפרוג ומה את צריכה
A0583213421

• הוסף לסימניות
מה הולך היום לילדה בכיתה ו שמנה........
כי היא מצד אחד בחורה ומצד אחד ילדה......
וכבר שברנו את הראש.....
אשמח מאד לתגובה!!

• הוסף לסימניות
וגם על הדרך אם יש רעיון למתסרקת טובה וזולה
ושעושה תסרוקות יפה מהצפון..{עדיפות לקריית אתא}

תודה!!

• הוסף לסימניות
??????
החתונה עוד 5 ימים...
פתוח או אסוף?
אני חושבת שמה שחשוב זה שהשיער ממקדימה יהיה מתוח
הכי חשוב לנסות בתחילת התסרוקת ולראות מה שנראה הכי טוב עליה
את יכולה לשלוח לי מייל ואשלח לך קטלוג שלי ...
a0583213421
בהצלחה ומזל טוב

• הוסף לסימניות
פתוח או אסוף?
אני חושבת שמה שחשוב זה שהשיער ממקדימה יהיה מתוח
הכי חשוב לנסות בתחילת התסרוקת ולראות מה שנראה הכי טוב עליה
את יכולה לשלוח לי מייל ואשלח לך קטלוג שלי ...
a0583213421
בהצלחה ומזל טוב
לא יודעת......
אני רוצה מצד אחד שזה יהיה יותר אלגנטי וסטילסטי..........
אבל אולי יותר יפה אסוף.....

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
תסרוקת אני צריכה לילדה בכיתה ו
אבל מתסרקת אני צריכה לגילאי:
5,9,11,12

תודה!!

• הוסף לסימניות
צריכה רעיון ועיצות ומידע מה הולך לילדה בת 3 עם שיער די ארוך ומלא ויפה תלתלים...בקבוקים ממש ממש יפים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה