אכן הצטלבות המבטים מקסימה להרבה זמן!נכתב ע"י צברית;749727:אמממ,
יצירה ממש מענינת....!!
אולי אפשר הסבר ממה היא מורכבת? (ואיך?)
אכן כך עמדתי מול החלון ראווה הזה שמאחריו עמדה לה תמונה של עין גדולה שהולכת וצופה על כל העוברים ושבים.. אז חיכיתי להמון תנועת אנשים וכזו הגיעה נשאר לי רק ללחוץ על הכפתור...נכתב ע"י צברית;749967:זאת אומרת שעמדת מול זכוכית, (שהשתקף בה פסל? העין והנוצות מה זה?)
וחיכית שיעברו שם אנשים שיצרו עוד השתקפויות?
הבנתי נכון?
סליחה על החפירות.....
זה פשוט עוצר, היצירה הזו!(חייבת להבין אותה....)
נכתב ע"י איציק'ל;749971:ברגע שמבינים שלא מעורבת כאן עבודת פוטושופ אז הכל נהיה מובן.
לדעתי זה השתקפות משני חלונותנכתב ע"י אחינועם;750416:משחק יפה.
מה שאני רואה כאן זה לא תנועת המון אנשים,
אלא שלשה דמויות וצילום איטי שיצר כפילות. אני טועה?
נכתב ע"י אחינועם;750416:משחק יפה.
מה שאני רואה כאן זה לא תנועת המון אנשים,
אלא שלשה דמויות וצילום איטי שיצר כפילות. אני טועה?
תודה לכולםנכתב ע"י יונה יונה;750450:את טועה, הנתונים מראים שזה צולם במהירות תריס-1/200
נכתב ע"י אחינועם;750674:אז כנראה שהיתה שם קבוצת אנשים שלבשה דומה כי הכובע נראה בברור פעמים
וכך גם האדם הלבוש בכחול עם תיק על גבו...
זה לא כ"כ משנה, כי האפקט - בעיקר בגלל שזה צילום ולא מעובד - הוא יפה ומענין.
בין אם זה השתקפות סגירת תריס איטית או המון אנשים.
נכתב ע"י מיכאל דב;750925:אני מת עליך מאיר... ברצינות!!
כשלכולם נגמרים המילים ואין הערות בונות או הורסות אתה מגיע ! ואז אתה תהיה היחיד שיראה את הכיוון הנוסף שאף אחד לא חלם עליו!
זה כבר פעם שלישית או רביעית שאתה עושה את זה וזה באמת ראוי להערכה!
מקומך בבקורת תמונות של תערוכות וכו' אתה תצליח בזה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים