עזרה תעודת זהות חדשה לאחר שהקודמת אבדה, עזרה דחופה!!!

• הוסף לסימניות
נאבדה לי התעודת זהותעצוב... ואני חייבת לפתוח חשבון בנק. ואי אפשר ללא תעודה.
תוך כמה זמן מקבלים תעודה חדשה?
והאם אני צריכה בשביל זה לבוא ללשכת האוכלוסין וההגירה?
דחוף לי מאוד!!!!
וכן איפה הכי כדאי לי בתור בחורת סמינר לפתוח חשבון בנק?
וכל העוזרים והמסעים יבורכו מפי עליון אמן.

• הוסף לסימניות
רבותי זה דחוף!!!
לוקח הרבה זמן עד שה ת. ז החדשה מגיעה? או שמדפיסים לי חדשה במקום.
וכן העם אני צריכה להצטלם מחדש.

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל תעודת זהות זמנית בלשכת האוכלוסין וההגירה
עד שהחדשה תגיע בדואר

• הוסף לסימניות
הוצאת תעודה חדשה במקום תעודה שהושחתה/אבדה/נגנבה
  • במקרה שתעודה הושחתה, אבדה או נגנבה, יש להזמין תור ללשכה ולהגיע עם אחד או יותר מהמסמכים הבאים:
    • דרכון ישראלי.
    • אם אין דרכון - מסמך מזהה אחר עם תמונה ברורה, כגון תעודת חוגר או תעודת שוטר. רישיון נהיגה אינו מהווה מסמך מזהה לצורך תיעוד ביומטרי.
  • במקרה של אובדן או גניבת תעודת זהות של קטין מתחת לגיל 18, עליו להגיע ללשכה עם אחד מההורים.
  • יש לחתום על הצהרה על אובדן / גניבה / השחתה של תעודת זהות, המופיעה בטופס הבקשה לתעודת זהות ביומטרית.
  • ניתן למלא בקשה לקבלת תעודת זהות במקום תעודה שאבדה, נגנבה או הושחתה באופן מקוון.
  • במקרה שתעודת הזהות אבדה או נגנבה, השירות כרוך בתשלום של 120 ש"ח (נכון ליוני 2021) אותו ניתן לשלם רק באמצעות כרטיס אשראי ורק בנוכחות בעל הכרטיס.

• הוסף לסימניות
הוצאת תעודה חדשה במקום תעודה שהושחתה/אבדה/נגנבה
  • במקרה שתעודה הושחתה, אבדה או נגנבה, יש להזמין תור ללשכה ולהגיע עם אחד או יותר מהמסמכים הבאים:
    • דרכון ישראלי.
    • אם אין דרכון - מסמך מזהה אחר עם תמונה ברורה, כגון תעודת חוגר או תעודת שוטר. רישיון נהיגה אינו מהווה מסמך מזהה לצורך תיעוד ביומטרי.
  • במקרה של אובדן או גניבת תעודת זהות של קטין מתחת לגיל 18, עליו להגיע ללשכה עם אחד מההורים.
  • יש לחתום על הצהרה על אובדן / גניבה / השחתה של תעודת זהות, המופיעה בטופס הבקשה לתעודת זהות ביומטרית.
  • ניתן למלא בקשה לקבלת תעודת זהות במקום תעודה שאבדה, נגנבה או הושחתה באופן מקוון.
  • במקרה שתעודת הזהות אבדה או נגנבה, השירות כרוך בתשלום של 120 ש"ח (נכון ליוני 2021) אותו ניתן לשלם רק באמצעות כרטיס אשראי ורק בנוכחות בעל הכרטיס.
אנשים צדיקים!!!!

• הוסף לסימניות
ואם אין לי דרכון, ואני לא שוטרת חיילת?
בהחלט עלול להיות לא פשוט ומשום מה אין התייחסות למצב כזה.
צריך לברר מול משרד הפנים.
וכן איפה הכי כדאי לי בתור בחורת סמינר לפתוח חשבון בנק?
מקור
1636569456482.png

• הוסף לסימניות
לאחרונה עשיתי תז חדשה במקום האבודה.
לא זכור לי שביקשו ממני מסמך מזהה, רק חשוב ורצוי לשלם מראש באתר ולהגיע עם אישור תשלום. (אם כי אחותי אמרה לי שאיפשרו לה תשלום במזומן לחידוש דרכון)
צילום נעשה במקום, אין צורך להביא תמונה
לגבי התור- אכן התורים זה המתנה.
אפשר להגיע בבוקר ולפנות לפקיד מודיעין ולשאול איך אפשר להכניס אותך. ייתכן שימצא פתרון...

• הוסף לסימניות
לאחרונה עשיתי תז חדשה במקום האבודה.
לא זכור לי שביקשו ממני מסמך מזהה, רק חשוב ורצוי לשלם מראש באתר ולהגיע עם אישור תשלום. (אם כי אחותי אמרה לי שאיפשרו לה תשלום במזומן לחידוש דרכון)
צילום נעשה במקום, אין צורך להביא תמונה
לגבי התור- אכן התורים זה המתנה.
אפשר להגיע בבוקר ולפנות לפקיד מודיעין ולשאול איך אפשר להכניס אותך. ייתכן שימצא פתרון...
אז עדיף לי לשלם מראש?
ותודה לכל הצדיקים והצדיקות!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה