עזרה תעודת זהות כפולה האם יכול להיות דבר כזה?

• הוסף לסימניות
הייתי היום בטיפת חלב עם התאומים שלי.
הבן נרשם בהצלחה, נפתח לו תיק והכל בסדר.
כשהגיעו לרשום את הבת, קפץ להם שיש כבר מטופלת עם מספר ת.ז. הזה....
מדובר על אישה ילידת שנת 2000, זאת אומרת שטופלה בטיפת חלב בסניף אחר לפני 25 שנה ויש לה אותו מספר זהות כמו לתינוקת שלי
האחיות טענו שאני צריכה לפנות למשרד הפנים ולסדר את זה שם.
כבר נרשמה בקופ"ח, כבר נרשמתי למעון, קבלתי מענק לידה וחל"ד.
זה לא היה אמור לצוץ כבר בשלב אחר?
ההגיון אומר לי שזאת טעות הקלדה של הסניף ההוא.
יש סיכוי שבאמת זאת פשלה של משרד הפנים???
יכול לקרות כזה דבר? ששני אנשים יקבלו את אותו מספר???
מה עוד שמדובר אצלי בתאומים אז יש להם מספרים עוקבים (חוץ מספרת הביקורת, כמובן)
מישהו נתקל בזה סיפור?
איך אני פותרת את זה???

• הוסף לסימניות
אם היא ילידת 2000 היא אמורה להיות באגרון
תחפשי שם

• הוסף לסימניות
נשמע טעות של טיפת חלב.
בדר"כ המספרי זהות מונפקים לפי השנים.
כך שזה לא מסתבר.

• הוסף לסימניות
קרה לי אותו דבר בקופת חולים, התקשרו למשפחה שמעודכנת להם הת.ז. של התינוק שלי, וגילו שהם טעו בת.ז.
אז זה יכול לקרות, בלי שיש ת.ז. כפולה.
תבקשו שיתקשרו למשפחה שמעודכנת להם הת.ז. של התינוק.

• הוסף לסימניות
קרה לי אותו דבר בקופת חולים, התקשרו למשפחה שמעודכנת להם הת.ז. של התינוק שלי, וגילו שהם טעו בת.ז.
אז זה יכול לקרות, בלי שיש ת.ז. כפולה.
תבקשו שיתקשרו למשפחה שמעודכנת להם הת.ז. של התינוק.
מדובר על אישה בת 25....
אולי כבר יש לה ילדים בטיפת חלב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה