דרוש מידע תעודת זהות פג תוקף , בחירות, ו101

• הוסף לסימניות
הי
לצורך רישום למעון לשנת תשפ"ו , חידשתי את הת.ז. הישנה (לא ביומטרית) שפג תוקפה
עשיתי ת.ז. חדשה ביומטרית , עוד לא קיבלתי אותה
וכרגע אני לא יכולה לרשום למעון בגלל שפג לה התוקףף
מישהו התנסה בזה ויש לו מידע איך לעזור לי בעניין ??
חייבת לרשום למעון לפני שיסגר הרישום..

אודה לכל בדל של מידע...

• הוסף לסימניות
הי
לצורך רישום למעון לשנת תשפ"ו , חידשתי את הת.ז. הישנה (לא ביומטרית) שפג תוקפה
עשיתי ת.ז. חדשה ביומטרית , עוד לא קיבלתי אותה
וכרגע אני לא יכולה לרשום למעון בגלל שפג לה התוקףף
מישהו התנסה בזה ויש לו מידע איך לעזור לי בעניין ??
חייבת לרשום למעון לפני שיסגר הרישום..

אודה לכל בדל של מידע...
אכן הת"ז הישנה פגה ברגע שמוציאים חדש.
אין כ"כ מה לעשות כל עוד לא קיבלתם את החדשה (כן יש כזה דבר לבקש ת"ז זמנית בזמן הבקשה של החדשה, אבל היות ולא בקשתם לא ידוע לי כרגע שאפשר לעשות משהו)

• הוסף לסימניות
אכן הת"ז הישנה פגה ברגע שמוציאים חדש.
אין כ"כ מה לעשות כל עוד לא קיבלתם את החדשה (כן יש כזה דבר לבקש ת"ז זמנית בזמן הבקשה של החדשה, אבל היות ולא בקשתם לא ידוע לי כרגע שאפשר לעשות משהו)
למה פגה באותו רגע
אצלי שמו מדבקת הארכת תוקף לכחודש וחצי (טווח הזמן שתגיע התעודה החדשה)

• הוסף לסימניות
אם אגש לשם מחר בבוקר ממש בפתיחה כמובן בלי תור מוקדם ואבקש שיאריכו לי את התוקף עד שתגיעה החדשה זה יעזור לי ?
מישהו התנסה בזה ?
ושני , לך שמו מדבקה של הארכה בגלל שביקשת ?
הלכת לחדש אחרי שפג תוקף או ממש לפני שפג לך התוקף ?

• הוסף לסימניות
אם אגש לשם מחר בבוקר ממש בפתיחה כמובן בלי תור מוקדם ואבקש שיאריכו לי את התוקף עד שתגיעה החדשה זה יעזור לי ?
מישהו התנסה בזה ?
ושני , לך שמו מדבקה של הארכה בגלל שביקשת ?
הלכת לחדש אחרי שפג תוקף או ממש לפני שפג לך התוקף ?
בלי שביקשתי
הלכתי ממש לפני פג תוקף

• הוסף לסימניות
סוף הסיפור -
הלכתי לשם ממש בוקר מוקדם בדיוק בפתיחה
הכניסו אותנו ב"ה אפילו שלא היה לנו תור ועשו לנו ת.ז. זמנית
הארכה ניתן לעשות רק אם לא פג תוקף ואם פג תוקף זה רק ת.ז. זמנית ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה