התייעצות תעזרו לה לבחור נכון!

• הוסף לסימניות
בחורה מתוקה ומוכשרת שמסיימת י"ב והיא רק בת 17.. מתלבטת ומתקשה מאד להחליט לאיזה כיוון לקחת את חייה..

לכל המבינות והמכירות -
אילו מסלולים קיימים בסמינרים הפתוחים יותר?
יש לכם כבר פרוספקטים להעלות?

כל מידע יתקבל בברכה!

• הוסף לסימניות
זו באמת החלטה לא פשוטה ולא קלה. בחורה בת 17 וצריכה להחליט במה היא רוצה לעבוד...
צריך לבדוק כמובן מהם הכישורים והחוזקות שלה ומהם הכישורים שהיא פיתחה לאורך השנים – בין אם בלימודים ובין אם בחיי היום יום ובתחביבים.
בנוסף, חשוב מאוד לקחת בחשבון את מאפייני האישיות והאופי שלה, כך שהעבודה שתבחר תהיה מותאמת לא רק לכישוריה, אלא גם לאישיותה.
ההבנה של כל המכלול יכולה לעזור לה לכוון את עצמה לתחום שבו יש לה סיכוי למצות את הפוטנציאל שלה ולהרגיש מסופקת בעבודה.

• הוסף לסימניות
היא צריכה קודם כל לחשוב מה היא אוהבת לעשות ובמה היא טובה.

• הוסף לסימניות
הבעיה הגדולה שבגיל הזה נצברו עדיין מעט מאד התנסויות, וקשה לדעת עדיין במה היא תהיה טובה בעתיד.
כשאת אומרת "סמינרים פתוחים יותר" את מכוונת לכאלה שכוללים לימודי תואר, או לסמינרים הארד קור בסגנון שצ'רנסקי?

• הוסף לסימניות
אולי תפרטי מה מעניין אותה?
יש כ"כ הרבה אפשרויות, וכ"כ הרבה סוגי אנשים, שקצת קשה לומר מה יתאים לה.
בגדול שתלך למה שהיא נמשכת ולא למה שנחשב (אלא א"כ זה תחום שמושך אותה כמובן:)
אני זוכרת שהיו בנות שהלכו ללמוד תחום X רק בגלל שהיה נחשב וסבלו יום יום בלימודים.
אני הייתי ממליצה ללכת לאבחון גרפולוגי תעסוקתי - זה דבר שיכול לתת כיוון רציני ולחסוך התלבטויות מיותרות..
(ולא, אין לי שום קשר לגרפולוג\ית כלשהם, פשוט שמעתי מכמה שהלכו לאבחון כזה ויצאו מרוצות מאוד)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מזמינה אותה להוריד את המדריך שכתבתי - בדיוק בשבילה!
אני בטוחה שיתן לה כיוון,

הרבה ס"ד

• הוסף לסימניות
סמינרים:
תכנות
אדריכלות
ראיית חשבון
יעוץ פנסיוני
הנהלת חשבונות
תרפיה באומנות
הוראה (מתמטיקה/אנגלית/ספורט/חינוך מיוחד וכו')
גננות
בדיקות תוכנה
מזכירות רפואית

קורסים:
איפור
פיאנות
קוסמטיקה
אוטומציות
עיצוב פנים
צילום
עיצוב גרפי
עריכת וידאו

תואר:
כל דבר... השאלה מה הרמה הרוחנית שהיא מחפשת

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל התשובות המפורטות! היא חושבת על תחום של מנהל עסקים, והיא אוהבת מאד!! לרקוד, להתעמל וספורט גופני מכל סוג אפשרי... בקשר לסגנון הפתיחות של הסמינר - הלוואי שתלך למקום חזק וטוב שישמור עליה, אבל כל הסקאלה פתוחה ואפשרית (מעדיפה מאד לא מכללות בלי מסגרת רוחנית) מכירות??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה