תעזרו לי דחוף. האונקי לא קורא קבצים מסוימים

• הוסף לסימניות
שלום לכל המבינים כאן.

יש לי אונקי עם קבצים מאוד מאוד חשובים שלא הספקתי לעשות עליהם גיבוי עדיין.
הכנסתי את האונקי למחשב והוא לא מזהה את הקבצים.
כאילו לא קיימים (מראה סימן של דף לבן במקום תיקיה)
(ניסיתי בשתי מחשבים)

אני צריכה את הקבצים האלה דחווווווווווווווווף.
זה אומר שהקבצים נמחקו?
פליז מה עושים?
אני בלחץ...............

• הוסף לסימניות
זה מריח ריח של וירוס, אבל גם אם הוא נדפק יש סיכויים גדולים לשחזר עם תוכנות, אני מאד מציע לפנות למומחה ולא לשחק לבד, כי אז כבר לא יהי' אפשרות של שחזור.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה מריח ריח של וירוס, אבל גם אם הוא נדפק יש סיכויים גדולים לשחזר עם תוכנות, אני מאד מציע לפנות למומחה ולא לשחק לבד, כי אז כבר לא יהי' אפשרות של שחזור.

בהצלחה
אפשר לעשות את זה בשליטה מרחוק?
אני צריכה את זה דחוף לעכשיו.
אולי אתם יודעים משהו בבית שמש שיכול לסדר לי את זה?

תודה תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפשר תמונה?
בנפח של הדיסק, הוא מראה שמלא או ריק?
יש אנטי וירוס במחשב?
בהצלחה!
upload_2018-8-29_21-45-12.png

קבצים מצורפים

• upload_2018-8-29_21-43-23.png
    upload_2018-8-29_21-43-23.png
    KB 38 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הבעיה הזאת יכולה להיות גם ברמה הלוגית וגם ברמה הפיזית
ולכן צילום מסך לא בדיוק עוזר להבין איך לפתור את הבעיה
כי כאמור צריך להבין את שרש הבעיה - מה גרם לזה

• הוסף לסימניות
הבעיה הזאת יכולה להיות גם ברמה הלוגית וגם ברמה הפיזית
ולכן צילום מסך לא בדיוק עוזר להבין איך לפתור את הבעיה
כי כאמור צריך להבין את שרש הבעיה - מה גרם לזה
פניתי למשהו מקצועי.
וב"ה הכל חזר.

תודה לכל המנסים לעזור.
@תודה רבה! תודה רבה !
@5050 תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה