כללי תעלומה-אלמנט נעלם בהדפסה

• פותח הנושא la5
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מצרפת כאן קובץ פי.די.אף כפי ששלחתי לדפוס(קובץ סגור), וכשקיבלתי את ההזמנה המודפסת נעלם מהקובץ האלמנט של התפילין! וגם עכשיו אני רואה שבסגירה לג'ייפג זה נעלם ואני מאוד רוצה להבין למה כדי שזה לא יחזור להבא (יש לי נס שהלקוחה אהבה את זה גם ככה אבל התאכזבתי כי זה לא מה שרציתי להפיק)

קבצים מצורפים

• הזמנה להדפסה 1.pdf
    KB 294.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יתכן שהסגירת של PDF שסגרת היתה נמוכה.
צריך לסגור בסגירה גבוהה דרך פוסטקריפ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לע;916371:
יתכן שהסגירת של PDF שסגרת היתה נמוכה.
צריך לסגור בסגירה גבוהה דרך פוסטקריפ.
סליחה על הבורות אבל אפשר הסבר מה זה פוסטקריפ? עד עכשיו הייתי סוגרת רגיל ברזולוציה גבוהה והכל היה בסדר, ומה יכולה להיות הבעיה באלמנט ספציפי כדי שדווקא הוא יעלם?

• הוסף לסימניות
התפילין ב "אוברפרינט"

• הוסף לסימניות
מאיזה תוכנה את סוגרת?
תשטחי את הקובץ קודם הרבה בעיות שונות ומשונות נובעות מקובץ לא משוטח

• הוסף לסימניות
התפילין היו מסומנות כאוברפרינט

ניתן לראות את זה באקרובט, כשמבקשים לראות את הפלט בהדמיית אוברפרינט.

קבצים מצורפים

• over.jpg
    KB 209.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הבעיה היא בשיטוח שקיפויות
תסדרי את הגדרות הסגירה

• הוסף לסימניות
טיפ חשוב מבעיות מסוג זה

כדי שבעייה כזו לא תחזור שוב אני ממליץ ע"פ מה שלמדתי מ"איתי" בקורס של פרוג לסמן תמיד בתוכנות אדובי תצוגה של אוברפרינט כך רואים אם אלמנטים נעלמים או לא כמו שבעצם קרה
בהצלחה!
:);):eek:

• הוסף לסימניות
מנצלת את ההזדמנות לשאלה.
מה הכוונה לשטח קובץ מאינדיזיין ואילוסטרייטור?
אשמח מאד אם מישהו יוכל להסביר לי איך לסגור נכון קובץ..?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה