דרוש מידע תעצומות- מי מכיר?

• הוסף לסימניות
מי היה וטופל במכון תעצומות - טיפול פרטני (בפרט דרך רעות דיין גז)
בנושא של חברתי-רגשי
אשמח לשמוע פרטים. האם יצאתם מרוצים? חסרונות ויתרונות?
האם שווה את הכסף? הטיפול ממוקד ?
מתאים לילד בחיידר?
ועוד...

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למכון תעצומות של אודליה אלקובי?
לא מנסיון אישי, אבל אני יודעת שהם עובדים מדהים גם עם קבוצות וגם יחידים
בעבר גם השתתפתי כמורה בקורס שלהם למורות שערכו בהשתלמויות של סמינר החדש,
ונתן לי המון ידע וטכניקות שונות לשינוי חברתי כללי בכיתות חינוך. התרשמתי שהם מאד מקצועיים.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למכון תעצומות של אודליה אלקובי?
לא מנסיון אישי, אבל אני יודעת שהם עובדים מדהים גם עם קבוצות וגם יחידים
בעבר גם השתתפתי כמורה בקורס שלהם למורות שערכו בהשתלמויות של סמינר החדש,
ונתן לי המון ידע וטכניקות שונות לשינוי חברתי כללי בכיתות חינוך. התרשמתי שהם מאד מקצועיים.
אני לא יודעת של מי זה.... זה: https://taazumot.org.il/
שמעתי על זה בשביל טיםול חברתי רגשי. ורוצה לדעת האם שווה ומתאים, הטיפול הפרטני.

• הוסף לסימניות
יש תעצומות באזור שמואל הנביא.
מאוד מוצלח שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה