את הרביכה את מכינה במחבת של הבצל?-ומתי התפו"א מתבשלים שם,או שהם לא ורק שופכים עליהם?נכתב ע"י נעמי ברקאי;542158:אצלי תפוחי אדמה מיוחדים בבישול זה תפוחי אדמה מוקרמים בפטריות מעדן!
אני מבשלת אותם כבר פרוסים למצב שלא יהיו רכים מידי (שלא יתפוררו בהגשה) בבישול להוסיף מלח וטיפה א. מרק
הרוטב מאד פשוט מטגנים המון בצל- מזהיבים ואז בכוס אני שמה איזה 3-4 כפות קמח ומערבבת עם מים לרביחה שלא יהיה שום גוש, שופכת לסיר ומוסיפה מים קרים (לא חמים קרי)
כמה כפות גדושות א. מרק פטריות (אם אין לי אני שמה בצל או אפילו טעם עוף) וחבלית פטריות
זה לא עובד. טעמם וצבעם משתנה.נכתב ע"י קול-התור;541987:תודה, דבורי. נראה שאלך על הצעתך. (יהיו גם אורז וגם ירקות מאודים שאחרות מכינות). אני מתחילה בקילופים.
דרך אגב, לידיעת כולם/ן: תפוחי אדמה מקולפים נשמרים מצוין שבוע ויותר בתוך שקית ניילון במקרר ומספר ימים גם מחוצה לו.
אם יש לכם בבית סבתא קשישה שמאד רוצה לעזור - הניחו לפניה מלוא השק תפוחי אדמה וקלפן ואף לא תחסרו תפודים לשימוש מיידי...
יש להם טעם לוואי. (חומר משמר?).נכתב ע"י מרק;542013:בחנויות פלאפל יש תפוחי אדמה קלופים וחתוכים. תנסי לברר בטלפון איפה אפשר לקנות.
לא. הם מגיעים כל בוקר טריים לפתחי החנויות.נכתב ע"י RCpro;542846:יש להם טעם לוואי. (חומר משמר?).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים