כללי תפור עלייך עד אלייך -לוגו

• הוסף לסימניות
מה עושים ?????????..

מה עושים ?......:confused::confused::confused::confused:
הלקוח רוצה סגנון שונה פתאום , איך משכנעים שזה נכון ומקצועי

• הוסף לסימניות
תעשי אחד מכוער...

• הוסף לסימניות
:eek::confused::) הכל ביחד
נו ... באמת
יש מילות קסם בדברים כאלה , או "שאקבל עלי את הדין ":rolleyes:

• הוסף לסימניות
הלקוח לא אמור להנחות אותך בתהליך, כי מקצועך הוא לעצב לוגו שיעניק לו תדמית נכונה לקהל היעד שלו, ותפקידך הוא להסביר לו בדיוק ובמפורט למה בחרת לעצב דווקא מה שעיצבת.

עלייך לספק הסבר לצורה שבחרת, הפונט, הסגנון, הצבע וכו׳.

תסבירי ללקוח שאולי התופרת יודעת לתפור בגד מורכב ומסובך שתפור בדיוק למידות המתאימות, ואילו תפקידך הוא לתפור עבורו לוגו שמותאם בדיוק למידות ולצרכים שלו.

תסבירי הכל בסבלנות ותעני על כל השאלות, אבל אל תפתחי איתו דיון מאחר והוא פועל על פי טעמו האישי בלבד, מה שיוביל לכך שאולי הוא יהנה מהלוגו, אבל לא קהל לקוחותיו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת. לקוחות אפילו אם מרוצים מלוגו, רוצים פתאום להיות בטוחים שזה הכי טוב.
תנסי לעשות משהו אחר, תשקיעי גם, ובסוף אם יבחרו בזה.

• הוסף לסימניות
המחיר ללוגו כולל מספר מסויים של סקיצות. רוצה עוד? תשלם עוד!

• הוסף לסימניות
יש שם בחלל של המכונת תפירה צורניות של יד מצביעה.
רק אני שמתי לב לזה?

• הוסף לסימניות
כן אני לא שמתי לב ...
שיניתי עוד משו אעלה בהמשך

• הוסף לסימניות
1קצר ולעניין

• הוסף לסימניות
מס' 2- נקי וקליט ומובן במשמעות :עד אליך-שזה הרעיון המבדל.

• הוסף לסימניות
הלוואי שהלקוח יהיה קצר ולעניין ...

• הוסף לסימניות
היוש

שימו לב שבחלל של הלוגו יש את האות f
תודות לכולם שנתנו להעמיק יותר
לגבי הצבע אני מתלבטת , לאיזה כיוון ללכת
מה הצבעים שיתאימו ללוגו

תודה רבה לכולםםםם :):):)

קבצים מצורפים

• לוגו- גמר.jpg
    KB 327.7 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
המכונת תפירה נראית מידי "מכונה" כזה.
מגושמת ומפורטת.
נראה לי שבשביל הקלילות ש"פיקס איט" בא להביע, תעשי את המכונה יותר מפושטת, מעוגלת וקצת יותר עיצובית.

ככה לי נראה בכל אופן, אבל תראי, לא כתוב לי ליד השם "עיצוב גרפי" אז אולי אני לא מבינה בזה מספיק...

• הוסף לסימניות
הגוון הזה נראה לי סבבה...
אגב, רציתי לבדוק אם עוד מישהו חושב ככה ושאלתי חבר איזה צבעים עולה לו בראש כשהוא שומע תופרת, תפירה וכו' הוא ענה לי ישר: סגול\אדום כהה..
מקווה שגם בנים מבינים בצבעים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה