עזרה תפילה בעת בכי התינוק- למי יש?

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אולי למישהי יש פה תפילה בעת בכי התינוק בברית מילה?
היה לי בברית הקודמת ואני לא מוצאת את זה, ואין לי זמן לעשות חדש עכשיו.
אם יש למישהי משהו מוכן מאוד יעזור לי. (צריכה את זה עוד להיום;) נחמד, הא?!)

• הוסף לסימניות
אולי למישהי יש פה תפילה בעת בכי התינוק בברית מילה?
היה לי בברית הקודמת ואני לא מוצאת את זה, ואין לי זמן לעשות חדש עכשיו.
אם יש למישהי משהו מוכן מאוד יעזור לי. (צריכה את זה עוד להיום;) נחמד, הא?!)

מזל טוב והרבה נחת!!!
בבקשה:
(כולל בירכון)

קבצים מצורפים

• ברכון לבריתות.docx
    KB 26.6 · צפיות: 616
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

תזכי למצוות!

• הוסף לסימניות
אם עדיין אקטואלי
מזל טוב!

קבצים מצורפים

• תפילה לתינוק.jpg
    תפילה לתינוק.jpg
    8.1 MB · צפיות: 850
  • תפילה בזמן בכי התינוק.pdf
    1.2 MB · צפיות: 523
  • הוסף לסימניות
תפילה בעת בכי התינוק הנימול

יְהִי רָצוֹן מִלְפָנֶיךָ ה' אֶלוֹקַי וֵאלוֹקֵי אַבוֹתַי שֶׁתִמַלֵּא רַחֲמִים עָלַי וְעַל בְּנֵי בֵיתִי שֶׁנִתְבָּשֵֹר בְּשֹוֹרוֹת טוֹבוֹת וְנְחָמוֹת בְּקָרוֹב, וּתְקַבֵּל תְּפִילָתִי בְּרָצוֹן וּבְרַחֲמִים עִם בְּכִיַּת הַיֶּלֶד הַנִמּוֹל, וְעַל זֶה נֶאֱמַר "כִּי שָׁמַע ה' קוֹל בִּכְיִי". וְתְזַכֵּנִי בְּרוֹב חֶמְלָתְךָ לְגַדֵּל בָּנַי לְעֲבוֹדָתֶךָ, בְּנַחַת וְלֹא בְּצַעַר. וְיִהְיוּ מְמוּלַחִים וּמְזוֹרָזִים בַּתוֹרָה, וְיִתְפַּרְנְסוּ מִתַּחַת יַדְךָ בִּנְקִיוּת, וְלֹא יִמָצֵא בָהֶם שֶׁמֶץ דוֹפִי, וְעֵינֵינוּ רוֹאוֹת בְּשִֹמְחָתָם, בְּתוֹרָתָם וּבְהַצְלָחֲתָם. וְנִהְיֵה בְּרִיאִים וְחֲזָקִים בִּבְרִיאוּת הַנֶּפֶשׁ וְהַגּוּף וְתִשְׁלַח בְּרָכָה וְהַצְלָחָה בְּכָל מַעֲשֵֹה יָדֵינוּ, וְתִתְּנֵנוּ לְחֵן וּלְחֶסֶד וּלְרַחֲמִים בְּעֵינֶיךָ וּבְעֵינֵי כָל רוֹאֵינוּ, וִיקוּיַם בָנוּ הַפָּסוּק "שָמַע ה' תְחִינָתִי, ה' תְפִילָתִי יִקַּח" וִימַלֵא ה' יִתְבָּרַךְ כָּל מִשְׁאַלוֹת לִבֵּנוּ לְטוֹבָה לְעֳבְדֵךָ בְּאֱמֶת וּבְשִֹמְחָה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה