תפילה על...

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצולם במצלמת וידיאו של סוני HDR-XR550VE

קבצים מצורפים

• DSC05835.jpg
    2.6 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אם הילד שלי היה מצולם הייתי מתלהב ככל הנראה

כתמונה - חסרה תאורה על הילד, דרוש יישור אופק, והרקע לא מספיק מעניין.

עם זאת - תמונה נחמדה מאוד.

• הוסף לסימניות
הילד לא הסכים להצטלם, ולכן, הסתובב ועשה את הפוזה הזו, ובשניה שנעמד כך, זה מה שקבלנו....

• הוסף לסימניות
צילום סטילס עם פלאש?

• הוסף לסימניות
צילום סטילס עם פלאש של המצלמה.
לא הבאתי איתי את הפנס של המסרטה- שהיה יכול לשפוך במקרה זה אור על הפנים.

• הוסף לסימניות
יפה! אמיתי! הייתי רוצה להיות שם גם..
אני אהבתי..

• הוסף לסימניות
להסתכל על התמונה לעצום עיניים ולהרגיש את הרוח מהים
מדהים !!! אהבתי !!!

• הוסף לסימניות
הייתי מעדיף לראות מעט יותר מהגוף של הילד, ככה זה מעט נראה הדבקה על הרקע וחסר חיבור בין האובייקט והרקע.

לגבי התאורה מצו"ב הצעת תיקון מהירה:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;565216:
הייתי מעדיף לראות מעט יותר מהגוף של הילד, ככה זה מעט נראה הדבקה על הרקע וחסר חיבור בין האובייקט והרקע.

לגבי התאורה מצו"ב הצעת תיקון מהירה:
העדפתי להעלות את התמונה כמות שהיא, ללא תקונים כלל, אבל, תודה!

לגבי הפוזה, אתה צודק, אך, כאמור, זו לא תמונה מתוכננת, אלא תמונה שיצאה ברגע, כאשר הילד לא הסכים להצטלם, ואני דווקא כן הפגזתי תמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה