תפעול והגדרות של מודם סלולר פנימי HP

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי מחשב HP עם מודם סלולר פנימי שהוא משמש כנטסטיק
אני לא מצליח למצוא את המקום שבו אפשר לשנות את ההגדרות שלו
הבנתי שיש אפליקציה של HP למחשב בשם HP Connection Manager שמנהלת את החיבו , אבל כשנסיתי להתקין אותה על וינדוס 10 היא נחסמה.
אשמח להכוונה
תודה מראש

• הוסף לסימניות
ב10 יש תמיכה טובה מאוד מובנית לרשתות סלולריות
לא צריך את התוכנה הנל היא נועדה ל 7

אפשר את רוב ההגדרות (כמו נדידה ו APN) לשנות עי כפתור ימני על המשבצת של סלולר בחלון ההגדרה של רשתות , ואז הגדרות מתקדמות

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
אני מחפש מקום להגדיר דור 3 או דור 4, וכן לבחור רשת (יש לי כרגע סים שתומך גם בפלאפון וגם בהוט)

• הוסף לסימניות
בדרייברים המובנים של מיקרוסופט אין אפשרות לבחור דור , ניתן בחלק מהמודמים לעשות את זה עי שינוי בקבצים של המודם (קבצי המניפסט) אבל זה ממש מסובך

לא ידעתי שיש כזה דבר סים שתומך ב2 רשתות , רק ב X2ONE יש תמיכה בפרטנר/פלאפון , זה התכוונת ?

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
חשובה לי גם האפשרות לבחור רשת וגם האפשרות לבחור דור
האם יש לכם מושג איך אפשר תכלס לעשות את זה
המודם שלי הוא מדגם
HP lt4120 Snapdragon X5 LTE

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה