כללי תפקיד הגרפיקאית?!

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רציתי לשמוע את חוות דעתכם:
האם השגת אלמנטים שונים הנצרכים למודעה היא תפקיד של הגרפיקאי?
לדוגמא, (כלומר, מה שגרם לי לבוא ולשאול) אם הלקוח מעוניין שבמודעה שלו יופיעו לוגואים של חברות שונות האם זה התפקיד של הגרפיקאי להשיג את הלוגואים האלו ברזולוציה המתאימה??

• הוסף לסימניות
אין שום חוק שמחייב את הגרפיקאי להשיג לוגו או משהו כזה...
אבל יש חוק טבע שגורם ללקוח להיות מרוצה כשמשיגים לו כל מה שהוא צריך. וזה גורם לו להישאר...

אבל מה הבעיה, בשביל זה יש את פרוג.
למי יש וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמן הראוי שהגרפיקאית תעשה זאת (בשביל זה לוקחים כסף...)
אלא אם המצרך קשה להשגה מבקשים את עזרת הלקוח

• הוסף לסימניות
כלומר, לפי מה שאתם אומרים, הזמן הנדרש להשגת האלמנטים הוא "זמן עבודה" שמקבלים עליו כסף?

אגב, השאלה הייתה יותר, מה מקובל, איך הדבר מתבקש וכו'

• הוסף לסימניות
אם מקבלים לפי שעה, למה לא?
פנה אלי פעם לקוח שאכין לו מצגת בפלאש, והיה דחוף לו מהיום להיום, רצה שאוריד קבצי מידע, תמונות וסרטונים מהאינטרנט, הביא לי מלאן לינקים להורדה. סירבתי לעבודה כי אי אפשר להכין מהיום להיום מצגת וגם לחפש את כל החומר המתאים, לקרוא את הכל ולברור את הרצוי מהמצוי.
זה תפקיד הלקוח לעשות.

• הוסף לסימניות
אוי אברומי אברומי.. שפתיים יישק.
שפה של משורר יש לך - ותובנות של מדען אטום.
ועליך אומר הנביא בשופטים: "...כָּל זֶה קֹלֵעַ בָּאֶבֶן אֶל הַשַּׂעֲרָה וְלֹא יַחֲטִא.."

אשרי יולדתך.

• הוסף לסימניות
לקוחות בד"כ רוצים שירות טוב ומוכנים לשלם על כך. אם לא מדובר בלקוח נצלן או קמצן, עדיף לעבוד כמה שיותר ולהגיש לו עבודה מושלמת, וכמובן לקחת מחיר מלא והוגן על העבודה/החיפוש/וכו' וכו'.

• הוסף לסימניות
אם יש צורך בתמונה מסויימת שעולה כסף, כדאי לשקלל את זה במחיר הסופי של העבודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;237085:
אוי אברומי אברומי.. שפתיים יישק.
שפה של משורר יש לך - ותובנות של מדען אטום.
ועליך אומר הנביא בשופטים: "...כָּל זֶה קֹלֵעַ בָּאֶבֶן אֶל הַשַּׂעֲרָה וְלֹא יַחֲטִא.."

אשרי יולדתך.

אברימי, תראה איך הצלחת בכתיבתך, להוציא את הרשל'ה מכליו מרוב התרגשות. אני מתחיל להאמין למה שהוא כתב...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י n_eli;237300:
אברימי, תראה איך הצלחת בכתיבתך, להוציא את הרשל'ה מכליו מרוב התרגשות. אני מתחיל להאמין למה שהוא כתב...:)

זהירות!
עוד מעט גם אני אשתכנע, ואז באמת אכלתי אותה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה