כללי תפריט + לוגו לקייטרינג. איך יצא?

• פותח הנושא ymm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ב"ה

תפריט + לוגו לקייטרינג. איך יצא? זה אמור להיות שני צדדים.

זה לפני הגהה לשונית אז אין מה להתיחס לכל הטעויות שבטח יש.

קבצים מצורפים

• catering-4.gif
    1.8 MB · צפיות: 37
  • catering-5.gif
    2.1 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
מה אומרים? שיפורים משהו?

• הוסף לסימניות
ה- c בלוגו לא ממש ברור
עיצוב מזכיר לי קצת את הונג קונג
הרוח העיצובית ממש אחרת לאן מיועד בכלל?

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להעלות את הלוגו בנפרד, כדי שנוכל לבחון אותו מקרוב?

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שהתמונה מוסיפה משהו,
הסמל של המספוּר חמוד ונראה לי יפה ללכת לפי הסגנון שלו.
הטיפוגרפיה נחמדה רק השוליים לא שווים.
הלוגו? אתם עשיתם?

• הוסף לסימניות
הנה הלוגו בנפרד

הנה הלוגו בנפרד

קבצים מצורפים

• catering-delhi-logo.gif
    KB 147 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;1909510:
אני לא חושבת שהתמונה מוסיפה משהו,
הסמל של המספוּר חמוד ונראה לי יפה ללכת לפי הסגנון שלו.
הטיפוגרפיה נחמדה רק השוליים לא שווים.
הלוגו? אתם עשיתם?

בלי התמונה זה יראה יבש מידי.
הלוגו שלי.
למה הכוונה ללכת לפי הסגנון של הסמל?

• הוסף לסימניות
יפה!

הזכיר לי חלונות של Windows

• הוסף לסימניות
בגדול העיצוב יפה, אבל ברגע הראשון חשבתי שהעלית בטעות מסמך רשמי של משהו.
קצת קר לי מדי עבור קייטרינג. ציפיתי למשהו שיחבר קצת, שיעורר את בלוטות הרוק, שיפתח את התיאבון.
אלא אם כן מדובר במשהו סופר סופר סטייל שאז אולי ניתן להבין את הקרירות והרשמיות אבל גם במקרה כזה הייתי מצפה לקצת יותר חום וידידות.
ואולי זה ענין של טעם? (תרתי משמע?)

• הוסף לסימניות
בדיוק כמו חלב, חשבתי לרגע שהעלית עיצוב לחברה להנדסת תוכנה או משהו מחשבי כלשהו...
העיצוב לא לוקח את הקורא למקום של אוכל, לא מעורר תיאבון וגם לא עושה כ"כ חשק להזמין...
נסה להסתכל על עיצובים לתפריטים ולראות איך אפשר לשלב בין ריבוי טקסט לבין עיצוב שיעורר את בלוטות הטעם...

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה