כללי תצוגה מוזרה בשאטרסטוק - מי עוד נתקל?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להוריד לעצמי דוגמיות לבחירה משאטר, עד היום בכל לחיצה ימנית היה את האופציה של שמור תמונה בשם,
כעת מופיעה על כל תמונה פלוס קטן בלמטה ורק כשנכנסים אליה אפשר לשמור את הדוגמית
וזה מכפיל את קצב העבודה ומעצבן.
שאלתי עוד משהי וגם אצלה זה ככה כרגע,
איך זה אצלכם?
מה הפתרון לזה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
זה ממש מציק
רק לי?

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בבעיה
יש פתרון?

• הוסף לסימניות
אני עד היום הייתי נכנס לתוך התמונה ולוחץ על 'פריוויו' ואח"כ שומר בשם. כי שם יש התמונה בצורה איכותית מאד...

כנראה זה שדרוג מערכת...

• הוסף לסימניות
הם שינו שם עוד כמה דברים. באמת נראה כמו שדרוג.

• הוסף לסימניות
פריוויו אני עושה במקרה ואני רוצה אכן בתצוגה גבוהה להתרשמות עמוקה יותר
אבל הרבה פעמים אני מדפדפת ושמה הרבה דברים על הצד וזה מתיש כך לגמרי
גם נעלם לי מימין לשורת החיפוש האופציות לצמצם אפשרויות חיפוש, משהו מצא במקום אחר את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;2191434:
פריוויו אני עושה במקרה ואני רוצה אכן בתצוגה גבוהה להתרשמות עמוקה יותר
אבל הרבה פעמים אני מדפדפת ושמה הרבה דברים על הצד וזה מתיש כך לגמרי
גם נעלם לי מימין לשורת החיפוש האופציות לצמצם אפשרויות חיפוש, משהו מצא במקום אחר את זה?

לכן אני פותח כל תמונה מעניינת בכרטיסיה חדשה. (קליק על הגלגלת של העכבר)

• הוסף לסימניות
אבל זה מאט מאד את קצב העבודה
בצורה ממש משמעותית
מה עושים?
יש פתרון לדבר המציק הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה