דרוש מידע תצילו אותי מי מבין בעניין

• הוסף לסימניות
יש לי טאבלט ועשיתי חיבור למחשב דרך סורק בר קוד
שגם בטאבלט יש ווצאפ וגם במחשב ושניהם יחד עובדים
אולי פתאום לחצתי על משהוא לא טוב בטאבלט וזאת ההודעה שהוא מביא לי בטאבלט
מה עליי לעשות
הווצאפ מושבת
IMG_0738.JPG

• הוסף לסימניות
לאחרונה בוואצפ התחילו לעשות כמו ספאם במייל אולי זה קשור?

• הוסף לסימניות
הדרן יוכלו לעזור לי זה
או שזה קשור לווצאפ עצמם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון תשתי כוס מים.
ההודעות לא נמחקו ואת תוכלי לחזור אליהם בהמשך
זה כנראה קשור להפצת ספאם או משהו אחר שוואצפ החליט לחסום אותך (את מזוהה עם הימין?.:))
הם יפתחו לך. אין סיבה שלא. מקווה שעד מוצ"ש.
תהני מההפסקה בנתיים. סליחה שאני ציני אבל היסטריה לא גורמת לאנשים לרצות לעזור. בתקווה להבנה.

• הוסף לסימניות
לי גם נחסם בפתאומיות הווצאפ וכבר כמה ימים לא עובד לי , כשאני מבקשת פניה
לווצאפ דורשים ממני קוד אימות ורק סמס שאין לי, והאופציה לקוד דרך שיחה נחסמה לי
רושמים לי שאין אפשרות כי ניסיתי מדי הרבה פעמים, ואז אני מחכה יום יומיים ושוב אותו סיפור...
ממש לא יודעת מה לעשות חייבת דחוף את הווצאפ לעבודה. מישהו יודע מה זו הבעיה הזו? ומה ניתן לעשות? תודה

• הוסף לסימניות
לי גם נחסם בפתאומיות הווצאפ וכבר כמה ימים לא עובד לי , כשאני מבקשת פניה
לווצאפ דורשים ממני קוד אימות ורק סמס שאין לי, והאופציה לקוד דרך שיחה נחסמה לי
רושמים לי שאין אפשרות כי ניסיתי מדי הרבה פעמים, ואז אני מחכה יום יומיים ושוב אותו סיפור...
ממש לא יודעת מה לעשות חייבת דחוף את הווצאפ לעבודה. מישהו יודע מה זו הבעיה הזו? ומה ניתן לעשות? תודה
לי גם היום נחסם כמו שכתבתי
פשוט מאד הצלחתי לפתוח אותו על מספר פלאפון אחר והפלאפון היה כשר והאופצייה של שיחה ולא SMS היתה לי
וברוך השם נפתח לי

• הוסף לסימניות
מי יכול לכוון אותי מה עדיף בטלפון חכם? הדרן או עסקן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה