תקלה באינטרנט

• הוסף לסימניות
[מותקן לי במחשב נתיב]
לאחרונה התקנתי במחשב מכונה וירטואלית בשם VMware Workstation, מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב, אין גישה כלל לאינטרנט, כל דף שאני פותח נכתב דף אינטרנט זה אינו זמין (ואם אני פותח כרטיסיה חדשה רואים את הלוגו של גוגל כאילו לא מותקן נתיב במחשב,) ואחרי כמה שניות הדפדפן קורס, ואם אני מנסה להפעיל את נתיב, מייד נכתב לי "נתיב הפסיק לפעול, מחפש פתרון לבעייה....", אבל, אם אני מסיר ומתקין מחדש את המכונה הוירטואלית, האינטרנט חוזר לתפקודו הרגיל, אבל רק עד ההפעלה הבאה של המחשב........
בהפעלה מחדש, שוב אני צריך לעבור את הפרוצדורה הזו של הסרה והתקנה מחדש ורק אז יש חיבור לאינטרנט...
יצויין, אם אני מסיר את המכונה הוירטואלית אחרי שאני מפעיל את נתיב, גם אז האינטרנט ממשיך לעבוד עד ההפעלה הבאה של המחשב.
יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
ואיך אני מחזיר את האינטרנט למצב הישן? אין לי נקודות שחזור מערכת.

• הוסף לסימניות
תמחוק את vmware ותתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס רשת ואם אתה בדווקא רוצה מכונה וירטואלית אז תנסה את virtual box אחרי ההתקנה מחדש של הדרייבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1872144:
תמחוק את vmware ותתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס רשת ואם אתה בדווקא רוצה מכונה וירטואלית אז תנסה את virtual box אחרי ההתקנה מחדש של הדרייבר.

לא עזר............:(:( [עשיתי שחזור דרייבר עם תוכנה של שחזור דרייברים, מאיפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס רשת שלי? איזה כרטיס רשת יש לי בכלל?]

זה מאוד מוזר הסיפור הזה, כי אחרי שאני מסיר את vmware האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל עד הפעם הבאה שמפעילים את המחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1872056:
לא דיברתי איתם, יכול להיות שקשור אליהם?

הכל יכול להיות.

תדבר עם נתיב, ותבקש מהם שיסירו את התוכנה.
אחרי ההסרה תבדוק אם המחשב עדיין עושה בעיות אחרי התקנה של VMware

• הוסף לסימניות
סביר מאוד שקשור.
זה עקיפה של החסימה והם מנטרלים את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה