עזרה תקלה באתר JDN?

• הוסף לסימניות
לי לפעמים זה מסתדר אבל לפעמים חוזר שוב... (הזיהוי ע"י רובוט)

• הוסף לסימניות
גם לי יש את התקלה הזו
לדעתי יתכן והיא בגלל חוסם הפרסומות
ולא בגלל gdn עצמם

• הוסף לסימניות
גם לי יש כל הזמן מברר אם אני לא רובוט, ורק באתר הזה, יש לי חוסם פרסומות, והסינון נתיב

• הוסף לסימניות
לא הסתדר
1650994499618.png

• הוסף לסימניות
לי עולה מהר.

אגב, @LMNT תדאגו שספירת העומר תתחלף בשקיעה,
זה מטעה שעכשיו מופיע עשרה ימים אנשים יברכו ברכה לבטלה ח"ו בגלל זה.

---
עריכה:
תוך שתי דקות תוקן ספירת העומר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לי עולה מהר.

אגב, @LMNT תדאגו שספירת העומר תתחלף בשקיעה,
זה מטעה שעכשיו מופיע עשרה ימים אנשים יברכו ברכה לבטלה ח"ו בגלל זה.

---
עריכה:
תוך שתי דקות תוקן ספירת העומר.
הספירה מתעדכנת בשקיעה בדרך כלל, רק שברוב הדפדפנים יש קאש במחשב ולוקח זמן עד שהוא מתנקה אוטומטית. גולש שנכנס לאתר מיד לאחר השינוי רואה את העדכני.

• הוסף לסימניות
הספירה מתעדכנת בשקיעה בדרך כלל, רק שברוב הדפדפנים יש קאש במחשב ולוקח זמן עד שהוא מתנקה אוטומטית. גולש שנכנס לאתר מיד לאחר השינוי רואה את העדכני.
אם כן אולי כדאי לעשות משהו שמתעדכן בכל ריענון ולא רק אחרי ניקוי מטמון.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע פרטים על התקלות שאתם נתקלים בהן על מנת שנוכל לשפר ולפתור אותן.

האם אתם גולשים דרך סינון? גלישה מאינטרנט קווי או ראוטר אלחוטי/סלולרי?

תודה רבה על הפידבק.

יוסי, JDN
אני גולש דרך נטפרי ושאני חוזר בחזרה אחורה הדף לא מגיב לי

• הוסף לסימניות
שמח לשמוע. אנחנו עושים מאמצים לפתור כל תקלה במהירות על מנת לספק לכם חוויית גלישה קלילה ומהנה.
1. יש דפים שמופיע השגיאה הזאת. 2. כל נסיון לצפיה בוידאו גם. 3. לא ניתן לעשות לייק-מעניין יש שגיאה.
1104479

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה