תקלה במדפסת משולבת

• פותח הנושא meg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מדפסת משולבת של hp דגם officejet 5610
לאחרונה כשאני מדליקה אותה אני נתקלת בהתראה שמלווה בהבהוב של נורית אדומה:cartridge error: refer to device documentation to troubleshoot
אני מבינה שהבעיה במחסנית הדיו, אך לא מצליחה לעשות דבר-
ניסיתי להוציא את המחסניות ולהחזיר שוב שמא לא היו במקומם,
ניסיתי גם לנקות אותם לפי ההוראות- לא עזר,
הדיו הוחלף לא מזמן והוא ממש חדש כך שאין סיכוי שהוא נגמר,
שמעתי שיכול להיות שחיבור המגעים בין המחסנית למדפסת אינו טוב. מה עושים?
אציין שהדיו אינו מקורי וכן בנסיונותי הרבים הצלחתי להדפיס דף אחד,
אבל חוץ מזה המדפסת מושבתת- אין אפשרות להשתמש בסורק וגם לא בפקס.
מה אפשר לעשות?
(להסתכן ולקנות דיו חדש ולזרוק כסף לפח? או שקיים פיתרון אחר?)
אודה מאוד למי שיוכל לעזור!

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת? זה מאוד חשוב לי!

• הוסף לסימניות
אין פיתרון קסמים לדברים האלו בד"כ.

אם זה דיו לא מקורי (סיני) מאוד סביר להניח שהמחסנית תקולה , אם ניסית עם עוד מחסנית וגם שם יש את הבעיה כנראה שהבעיה בתושבת (CARDLE).
זאת לא מדפסת חדשה והיא כבר בת 2+ שנים , מאוד יכול להיות שהיא עשתה את שלה, המוצרים הללו לא מתוכננים להחזיק הרבה זמן, וגם עולים בהתאם.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על התגובה
בית- ניסיתי 2 מחסניות לא מקוריות. למעשה המחסנית הראשונה עבדה
עד שהופיעה ההודעה ואז החלפתי מחסנית שוב לא מקורית.
האם להסתכן ולקנות מקורית? האם זה יעזור?
או כמו שאמרת- המדפסת עשתה כבר את שלה? (האמנם זו תוחלת החיים של מדפסות hp המשולבות? לו ידעתי אולי לא הייתי קונה)
יש מקום לתקן כזה דבר? או שבמחיר התיקון אוכל כבר לקנות חדשה?
בכל זאת קצת חבל לי עליה היא יחסית חדשה- שנה וחצי/שנתיים
ועד עכשיו עבדה די בסדר.
תודה על כל תגובה!

• הוסף לסימניות
יכול להיות מאוד שזה תוחלת החיים שלה, אבל מה הפירוש אם היית יודע לא היית קונה ?
מה כן היית קונה. מבין המשולבות היא עוד יחסית טובה. לא ראיתי שהדגמים של היצרניות האחרות מחזיקים הרבה יותר.
הדגם המחליף שיותר חסכוני עולה פחות מ 400 שח. ותוחלת החיים בערך זהה. תיקון לא מאמין שמשהוא שמבין בתחום יגע במשהוא כזה בפחות מ300 שח. תעשה את החשבון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה