תקלה במחשב חדש

• הוסף לסימניות
תכל'ס הסתבכתי באתר של אינטל לגמרי, מי שיכול לעזור לי ולשלוח לי קישור מתאים ישיר, יבורך משמים.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;821111:
איפה אני מוצא את הדגם של הלוח אם.

איך את זה אני בודק?

כל מה שצריך זה להריץ את הקובץ המצורף ולומר לנו מה כתוב בשורות הבאות

קבצים מצורפים

• ‫1.gif
    KB 110.7 · צפיות: 25
  • 2.gif
    KB 133 · צפיות: 27
  • siw.rar
    1.5 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הנה צילו"מ.
המערכת היא של 32 סיביות [לא יודע למה זה לא מופיע].

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 115.5 · צפיות: 24
  • 2.JPG
    KB 85.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
זה חסום לי ונתיב סגורים כעת. זה קובץ גדול ואאלץ לחכות למחר או שמישהו יכול להוריד לי?
ושוב תודה על ההענות המהירה.

• הוסף לסימניות
נראה שצודק שזהוא הקובץ הנכון אם תשלחי לי מה המייל שלך אני אשלח אותו

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אני מכיר את הדגם הזה קניתי עכשיו ששה כאלו, אני מקווה שלא אתקל בבעיות...

• הוסף לסימניות
א. תודה רבה רבה למי ששלי לי את הדרייבר בג'מבו מייל.
ב. התקנתי והבעיה חוזרת על עצמה. דבר נוסף שמתי לב, ונזכרתי שזה היה גם בעבר שבאתחול המחשב שלאחר התקנת הדרייבר ג"כ המחשב נתקע במסך ברוך הבא וצריך לכפות כיבוי ולהדליק מחדש ואח"כ כשהמחשב עולה הכל כרגיל, חוץ מכך שאם אני מנסה לעשות מדד חוייה הוא נתקע וכן במשחק 3D.
זה אומר שהכרטיס תקול? אם יש לי אחריות על הלוח אם זה אמור להיות כלול באחריות?
האם חיייבים לפנות למעבדה או שזה משהו שאפשר לסדר?
תודה

• הוסף לסימניות
קרוב לוודאי שהכרטיס מסך תקול זאת אומרת הלוח ותפני למי שקנית ממנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;820913:
אם ניסת הכל מבחינה תוכנתית קרוב לודאי שהבעיה בכרטיס עצמו וכדאי להפעיל אחריות אם יש או לשים כרטיס מסך חיצוני על הלוח עלות של 150 שח לערך לכרטיס פשוט אבל טוב יותר מהכרטיס המובנה שלך Intel HD graphic כמו שהבנתי אבל אם הוא נייד הספור אחר

א. יש לי אחריות על הלוח אם אבל בשביל לקבל אותה אני צריך להגיע למעבדה שבלי רכב יעלה לי כ120 ש"ח להגיע לשם, האם בטוח כאשר אשים כרטיס מסך חיצוני הבעיה תיפתר?
ב. כאחד שיודע קצת להרכיב דברים [זכרון הוספתי לבד] זה מסובך להוסיף ולהתקין כרטיס מסך?

• הוסף לסימניות
תוכל לשלוח לכל מקום בארץ עם משלוחן בעלות של עד 30 ש"ח.

• הוסף לסימניות
בכלל לא מסובך להוסיף כרטיס מסך פשוט לנתק מהחשמל ולפתוח את המארז ןלדחוף אותו לחריץ הראשון והתקנת הדרייבר שלו

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם זה לוח תקול אולי יש עוד משהו שלא גיליתי, לא כדאי לטפל בבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;822217:
השאלה היא אם זה לוח תקול אולי יש עוד משהו שלא גיליתי, לא כדאי לטפל בבעיה?

אין בעיה בחומרה המסך, רק בתוכנה, כי אם היה לך בעיה בחומרה, אז לא היה לך תצוגה

• הוסף לסימניות
סוף דבר [ואחרי עזרה רבה מpc com במייל], המחשב נשלח לאייבורי ולאחר שעות של בדיקת מעבדה נבדקו כל רכיבי החומרה לפרטיהם וכמו שאמר pc com אין שום בעיה בחומרה. הכל תקין.
לא זאת בלבד אלא הם חיבור דיסק קשיח והתקינו 4 גירסאות של מערכת הפעלה של וינדוס 7 והכל עובד ללא דופי. כלומר ברור שאין בעיית חומרה.
ומכאן השאלה איזו בעיית תוכנה יכולה לגרום את זה. הדרייבר מתאים, זה גם הדרייבר שהם התקינו, בעבר פירמטתי את הדיסק, התקנתי את מערכת ההפעלה ומיד לאחריה את הדרייבר וזה נתקע.
אז יגידו המומחים, היכן יכולה להיות הבעיה?????
תודה מראש על כל סיוע. ותודה ענקית שוב לpc com שעזר המון ועדיין עוזר.

• הוסף לסימניות
ואולי בכל אופן????
שאלה נוספת pc com העלה שאולי הבעיה בDirectX, כלומר שמותקן גירסה 10 ולא 11. ואז הפלא הוא כך שבתוכנה שהוא שלח אלי יצא בפלט גירסה 11 ובדף ביצועים שוינדוס הדפיס יצא 10.
מי צודק??????
מצורפים שני קבצי הפלט לעיונכם.
תודה מראש לעוזרים!!!

קבצים מצורפים

• PrintPreview.pdf
    KB 89.2 · צפיות: 38
  • NIVDFB-PC.html
    KB 77.5 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;824643:
ס
והתקינו 4 גירסאות של מערכת הפעלה של וינדוס 7 והכל עובד ללא דופי.

נכתב ע"י NIVDFB;824643:
בעבר פירמטתי את הדיסק, התקנתי את מערכת ההפעלה ומיד לאחריה את הדרייבר וזה נתקע.

נכתב ע"י NIVDFB;824643:
אז יגידו המומחים, היכן יכולה להיות הבעיה?????

האם התשובה לא ברורה ???
או שהתקנת לא טוב או שהם לא התקינו דרייבר ואז הכרטיס מסך לא באמת עבד ולכן לא נתקע...

• הוסף לסימניות
בוודאי שהם התקינו את הדרייבר והכל רץ חלק.
וההתקנה שלי לדעתי היתה ללא דופי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה