עזרה תקלה מוזרה בוורד - עזרה דחוף !!!!!

• הוסף לסימניות
@נ. ה. המופלא
מדהים לראות את הסבלנות והנכונות לעזור
ירבו כמוך בישראל
אכן אכן !
ועוד בערב שבת !!!

תכלס ..... הזכויות הביאו פירות עשיתי כמה עבודות יפות להשראה........
ופשוט נהנו מזה בצורה שלא ראיתי אף פעם !!!!!!

אז שוב תודה ל- @נ. ה. המופלא !!!!

• הוסף לסימניות
@נ. ה. המופלא
מדהים לראות את הסבלנות והנכונות לעזור
ירבו כמוך בישראל
אכן אכן !
ועוד בערב שבת !!!

תכלס ..... הזכויות הביאו פירות עשיתי כמה עבודות יפות להשראה........
ופשוט נהנו מזה בצורה שלא ראיתי אף פעם !!!!!!

אז שוב תודה ל- @נ. ה. המופלא !!!!
תודה רבה!!!
ובשמחה!!!

• הוסף לסימניות
קודם אני רוצה לכתוב את המודעה ואח''כ למסגר אותה
פריסה > כיוון > לרוחב
להכין את הטקסט הרצוי בגודל של חצי מהדף,
למסגר חצי ואח"כ מעתיקים את הכל ומדביקים בסמוך (כשתגיע לשלב ההעתקה אכתוב לך דרך קלה לכך בעז"ה).
1678050415162.png

• הוסף לסימניות
זה גם קרה לי כמה פעמים
זה נראה לי גם משהו בקיצור דרך במקלדת
שלוחצים בלי כווונה וזה נדלק..

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול:
לאחרונה ברירת המחדל של כל הטפסים הוא 'כיון טקסט משמאל לימין'.
אך ניתן לשנות באופן קבוע ל'מימין לשמאל'?

• הוסף לסימניות
פריסה > לחיצה על החץ הקטן בצד שמאל למטה בחלק 'פיסקה' > לחיצה על 'מימין לשמאל' > קבע כברירת מחדל > כל המסמכים המבוססים על תבנית onrmal > אישור.
מצורף הסרטת מסך.

בהצלחה!
מצגת1 00_00_00-00_00_30.gif

• הוסף לסימניות
קפיצה על האשכול.
מידי פעם מתחלפים לי הגופנים בלי לשאול אותי.
בסגירת הקובץ כל הטקסט בקובץ בגופן דוד, ובפתיחתת הקובץ כל הטקסט בגופן אחר שלא השתמשתי בו מעולם (למשל בגופן מארלט).
למה זה קורה לי? ואיך ניתן למנוע את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה