דרוש מידע תקשיבו סיפור...אשמח לתגובות שלכם,

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם אוכלוסייה מסוימת ומורכבת, לפני תקופה עלתה לי שאלה לגבי נושא מסוים שרציתי לדון בו עם גורם חיצוני לפני שאני פונה למשהו מבתוכו...
התלבטתי מאוד עם מי אני יכולה להתייעץ ונזכרתי שיש קו של אחד מהארגונים הגדולים והחשובים שנותן מענה ועזרה, התקשרתי ענתה לי אישה נעימה וחמודה אך היו הרבה רעשי רקע ואמרה שהיא לא שומעת אותי...עד שהצליחה לשמוע....ואח"כ רק אני מדברת והרבה שתיקות ושקט מידי (למפרע הבנתי שזה על השתק)....ואז היא מדברת ואני שומעת ברקע התחנה הבאה צומת.....הקול המוכר של האוטובוס...
וואו התפלאתי ארגון כ"כ מוכר לא יכול לדאוג שתהיה מוקדנית במקום סגור ולא ליד כל העולם ואישתו????
אשמח לתגובתכם....

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם אוכלוסייה מסוימת ומורכבת, לפני תקופה עלתה לי שאלה לגבי נושא מסוים שרציתי לדון בו עם גורם חיצוני לפני שאני פונה למשהו מבתוכו...
התלבטתי מאוד עם מי אני יכולה להתייעץ ונזכרתי שיש קו של אחד מהארגונים הגדולים והחשובים שנותן מענה ועזרה, התקשרתי ענתה לי אישה נעימה וחמודה אך היו הרבה רעשי רקע ואמרה שהיא לא שומעת אותי...עד שהצליחה לשמוע....ואח"כ רק אני מדברת והרבה שתיקות ושקט מידי (למפרע הבנתי שזה על השתק)....ואז היא מדברת ואני שומעת ברקע התחנה הבאה צומת.....הקול המוכר של האוטובוס...
וואו התפלאתי ארגון כ"כ מוכר לא יכול לדאוג שתהיה מוקדנית במקום סגור ולא ליד כל העולם ואישתו????
אשמח לתגובתכם....
המדד הוא אם קיבלת מענה לבעיה או לא
לא כולם זה "בזק שלום מדברת יוכבד" ובטח לא לכל ארגון יש לזה תקציב
בנוסף - במגזר מטלפנים בשעות שהעולם כבר מזמן סגר והלך הבייתה..
והבייתה זה נסיעה באוטובוס

אני התקשרתי למוקד של רבנים לשאול שאלה דחופה של "חיים ומוות"
הרב שענה לי בטוב טעם ודעת לא ישב בלשכת הרב..
איך אני יודע? כי גם אצלו היו רעשי רקע..

אבל התשובה/הפסיקה הייתה כל כך מתקבלת על הדעת שרעשי הרקע הפכו לצליל ערב לאוזן..

2 מילים בעברית "מבחן התוצאה"

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובתכם....
וואו זה ממש מוזר..... אי חושבת שבכלל הן אמורות לענות בשעות מסויימות שהן נמצאות במשרד או משו כזה...
מה שבטוח זה לא אמור להתנהל ככה.... או שטעית במספר?

• הוסף לסימניות
יש מספרים שמנתבים לאנשים שונים. הם לא יושבים ומחכים שיתקשרו אליהם.
לפעמים זה אפילו בהתנדבות. אז כן הם עוצרי את החיים שלהם כדי לעזור לך. הם לא צריכים לחכות בבונקר למקרה שתתקשרי

• הוסף לסימניות
יש מספרים שמנתבים לאנשים שונים. הם לא יושבים ומחכים שיתקשרו אליהם.
לפעמים זה אפילו בהתנדבות. אז כן הם עוצרי את החיים שלהם כדי לעזור לך. הם לא צריכים לחכות בבונקר למקרה שתתקשרי
תלוי אם הגיוני שהארגון אליו התקשרה נוהג כך. כלומר, אם הוא מבוסס וגדול מספיק כדי להשאיר מוקדנית במשמרת או לא.

• הוסף לסימניות
ולמה נראה לך שהארגון, שמסכם עם כל מיני נשים בכל מיני פינות בארץ (חלקן, נניח לצורך העניין, נידחות למדי) - ידאג שהן תבואנה למרכז שלו, במרחק הגון או לא הגיוני מהבית?
בהחלט יש ניתוב שיחות.
והעונות בהחלט אמורות להתאים את עצמן לזמני המענה, אבל תמיד יש מקרי חירום.

• הוסף לסימניות
אני באמת מעריכה את כל הנשים היקרות שתורמות מזמנן כדי לתת עיצה ומענה לכל מי שמתקשר אבל מארגון רציני הייתי מצפה שאותה אחת מעבר לקו תשב לפחות בביתה ולא באוטובוס (גם אם היא מתנדבת)
ואגב הרבה משרות הלקוחות כבר נעשה דרך הבית לדג' מוקד אחיות נשים של כללית...(מקירה מקרוב)
ודבר נוסף זה לא שאלה של כן ולא בהלכה אלא הרבה מעבר לדיון הילכתי,

• הוסף לסימניות
מצפה שאותה אחת מעבר לקו תשב לפחות בביתה ולא באוטובוס
כאמור..
יתכן וחסרות מתנדבות
וזה שהם זמינים 24/6 לא אומר שכל דקה יש להם פניות
ובהחלט ראוי להערכה
שאותה אישה על אף שהיא באמצע קניות/נסיעות וכו'
עוצרת הכל בכדי לנסות לעזור
כמו''כ ייתכן והמוקדנית במשרד הייתה באמצע שיחה והשיחה שלך הופנתה לגברת הנ''ל, כמו שיתכן ועושים במקרי חירום וכו'

• הוסף לסימניות
כמה זה עלה ההתיעצות? כמה רעשי רקע-זה בסדר לא? אגב כאמור כנראה מדובר באנשי מקצוע עסוקים שיש ניתוב שיחות למספר שלהם ומי שפנויה עונה

• הוסף לסימניות
מגיבה מהצד של מקבלי השיחות.... בעלי מתנדב באחד המקומות שנותנים מענה חינוכי לגוף מסויים. הפניית השיחות נעשית בכל שעות היום, לפעמים בזמנים ממש ממש לא נוחים ובשעות לא שעות, אבל זו ההתנדבות ואנחנו מודעים לכך. לפעמים כמה שמשתדלים לשמור על השקט או שמסתגרים בחדר , זה פשוט לא אפשרי לנהל שיחה בצורה ראויה.
חשוב לציין שהשיחות שמופנות למתנדבים מגיעות כשיחות חסויות כך שאין אפשרות לחזור וחייבים לענות לפניה כדי לתת מענה למי שמתקשר.
כמי שעומדת מהצד ורואה את ההתנהלות שלפעמים בעלי מנסה להסביר בעדינות כשהשאלה מתארכת ומסתבכת שכדאי לתאם זמן לדבר בצורה מסודרת וברוגע על הכל והצד השני פשוט מתעקש לא להבין וממשיך לדבר בלי לשים לב שזה קצת פחות מתאים (כן, שעה 12:30 בלילה היא לא שעה לשאילת שאלות חינוכיות), אני חושבת שכדאי לשים קצת לב ולשאול בתחילת השיחה אם נוח לדבר עכשיו או שמעדיפים לתאם שעה נוחה יותר לשיחה כדי שבאמת 2 הצדדים יהיו קשובים ותשיגו את התוצאה הרצויה מהשיחה.
צריך פשוט לזכור שרוב המתנדבים/ות שמקבלים שיחות כאלה הם אנשים עם משפחה שמנהלים חיים שלמים ולא תמיד קל ונוח לתת את המענה והם עושים מעל ומעבר כדי לתת את המקסימום ושהצד השואל יקבל תשובה מפורטת מתוך רוגע והרגשה טובה. תשימו לב גם לזה...

• הוסף לסימניות
מגיבה מהצד של מקבלי השיחות.... בעלי מתנדב באחד המקומות שנותנים מענה חינוכי לגוף מסויים. הפניית השיחות נעשית בכל שעות היום, לפעמים בזמנים ממש ממש לא נוחים ובשעות לא שעות, אבל זו ההתנדבות ואנחנו מודעים לכך. לפעמים כמה שמשתדלים לשמור על השקט או שמסתגרים בחדר , זה פשוט לא אפשרי לנהל שיחה בצורה ראויה.
חשוב לציין שהשיחות שמופנות למתנדבים מגיעות כשיחות חסויות כך שאין אפשרות לחזור וחייבים לענות לפניה כדי לתת מענה למי שמתקשר.
כמי שעומדת מהצד ורואה את ההתנהלות שלפעמים בעלי מנסה להסביר בעדינות כשהשאלה מתארכת ומסתבכת שכדאי לתאם זמן לדבר בצורה מסודרת וברוגע על הכל והצד השני פשוט מתעקש לא להבין וממשיך לדבר בלי לשים לב שזה קצת פחות מתאים (כן, שעה 12:30 בלילה היא לא שעה לשאילת שאלות חינוכיות), אני חושבת שכדאי לשים קצת לב ולשאול בתחילת השיחה אם נוח לדבר עכשיו או שמעדיפים לתאם שעה נוחה יותר לשיחה כדי שבאמת 2 הצדדים יהיו קשובים ותשיגו את התוצאה הרצויה מהשיחה.
צריך פשוט לזכור שרוב המתנדבים/ות שמקבלים שיחות כאלה הם אנשים עם משפחה שמנהלים חיים שלמים ולא תמיד קל ונוח לתת את המענה והם עושים מעל ומעבר כדי לתת את המקסימום ושהצד השואל יקבל תשובה מפורטת מתוך רוגע והרגשה טובה. תשימו לב גם לזה...
כל מילה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה