• הוסף לסימניות
1233.png

• הוסף לסימניות
אהבתי את ההבעה של המבוגר!
נראה שגם הוא ראה משו מפתיע....

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד:D

• הוסף לסימניות
זה לא נקרה "חמוד", זה נקרא "פגז". הברקה!

• הוסף לסימניות
אני רואה כזה את התמונה המלאה... האבא מסתכל בלוח מודעות על איזה פשקוויל מזעזע ומרעיד, בינתיים הילד רואה עכבר לבוש במכנס אדום רוכב על סקייטבורד, אז הילד צועק: "אבא תראה! אבא!! עכבר עושה סקייטינג!" והאבא כזה: "מממ. כן. עכבר. כן." וזהו, העכבר נוסע ונעלם באיזה חור, והילד יצא מדומיין עם תסביך חוסר הגיון לתמיד.

• הוסף לסימניות
גדול.
סיפור שלם באיור אחד.

• הוסף לסימניות
האבא דומה מ-מ-ש לאבא של חברה שלי, רק עם הרבה פחות שיער..:D
הייתי ממליצה להגדיל את היד השמאלית של הילד (החופשיה, מהצד של הילד)
שתיהיה בגודל של היד שאוחזת באבא.
הבעה מעולה, וגם הצבעים נעימים כל הכבוד :)
הרבה הצלוחעס שיהיה

• הוסף לסימניות
הבניה! הבניה!
והצבע! איזה שידרוג מטורף!
ה ת א ו ר ה !
אני לא אגמור...

פשוט מושלם!
כמה סיפור בציור אחד....
אהבתי מאוד!

ים הצלחות

• הוסף לסימניות
ישי איך זה מרגיש לך להיות צייר אלוף?
אוהב את היצירות שלך!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ככה עושים צבעי שקיעה..צבע כהה לכל האובייקט וקצת צהוב בצדדים..שאפו ענק

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
יש לך את הקרד"ז בנשמה, כל הכבוד תמשיך ככה..
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה